Friska helgdagar Förslag för att inte packa på pund

rykten har det många amerikaner förvärvar så mycket som 5 pund under tiden från Thanksgiving till jul!

Jag är inte en som lyssnar på rykten – men jag vill inte heller visa detta sant! Så idag går jag över några av mina föredragna metoder för att förhindra överätande när det finns så mycket bra mat runt!
Mina senaste videor

Marathon Training Day 4
Marathon Training Journal Day 4 Kontrollera in

Fler videor

0 sekunder av 1 minut, 21 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 2
01:45

leva
00:00
08:21
01:21

Celestial Seasoning anslöt mig till massor av te efter att jag gick till deras anläggning i Boulder. Eftersom det långsamt blir kyligt svalare här i SoCal jag längtar efter mycket mer komfortmat.

Och jag verkar bara snacka mycket mer under hösten / vintersäsongen – inte säker på om det är maten är mycket bättre eller jag är bara inne mer! Någon annan känner mig på det här?

Nattens snacks har alltid varit min nemesis så jag försöker fylla magan med varmt te. Men det finns så mycket mer frestelse runt semestern …

Tips för att förhindra semesterviktökning

1. Visa inte så mycket som en firande hungrig. Se till att ha ett mellanmål innan du dyker upp så att du inte svälter lika bra som attackera buffén.

2. Gör dig själv till en tallrik – stå inte bara vid matbordet och snacks bort natten. Skaffa en tallrik och placera de saker du borde ha på den plattan och gå sedan bort från maten. verkligen glädjer dig över det du tjänade själv.

3. Var picky. Välj produkter som du inte kan ha varje dag. Undvik butiksköpta kakor du har i hus eller mat du äter ofta. Det är dags att glädja dig över din mormors speciella fyllning och nya välsmakande livsmedel!

4. Fokusera på kul. Fånga upp dina kompisar såväl som hushållet först. Gör människor, inte mat prioriterad.

5. Erbjud att ta med en hälsosam maträtt. Det är alltid bra att erbjuda att få något till en fest – om du tar med dig en lägre kalorimåltid kommer du att garanteras något du vill äta.

6. Visa dina flytande kalorier. Alkohol, äggnog, stans … drycker lägger till en hel del kalorier! Jag är allt för en vuxen dryck eller två tre, men har det i åtanke precis som du tänker på dina matkalorier.

Jag smutar på te när folk kommer med godis så jag snackar mindre. <- Obs: Det handlar inte om att inte njuta av semesterfiskar, men njuter av dem i mått. Det är mycket viktigt för mig eftersom jag kan överdriva det mycket snabbt. Jag gillar semestersmakerna och tillsätt mjölk, pumpa pajsmak och sötningsmedel så att det smakar som en godbit. Och nu kommer jag tillbaka till min mugg ... vi ses senare! Fråga: Vad är din viktigaste svårighet att äta sunt under semestern? Friskrivningsklausul: Denna publicering är en del av mitt partnerskap med Celestial Seasoning. Alla åsikter är mina egna. Jag smuttar helt te när jag komponerar detta publicering så bra som det är trevligt ... Skicka mig arbetsboken Spara Delning är omtänksam! Dela med sig Tweet Stift Dela med sig Post Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *