8 Superinspiration Fitbit Neighborhood Selfies (och berättelserna bakom dem)

“Selfie” utsågs till Oxford Dictionaries Word of the Year för fyra år sedan, liksom mönstret fortfarande går starkt. Så mycket för att säkerställa att när Fitbit-kvarteret introducerades i vår, började självporträtt direkt översvämma plattformen. Från träningssalfies till före och efter skott använder medlemmarna dem för att papper deras hälsa och wellnessresa, förblir motiverade, samt applådera varandra på.

Så i händelse av National Selfie Day, just här är åtta otroligt inspirerande Fitbit -kvarter – och berättelserna bakom dem – som säkert kommer att få dig att le.

8 Fitbit -individer med starkt selfie -spel

Angela S: “Förberedelser såväl som ett starkt tankesätt kan verkligen ta dig var som helst du vill åka.”

”Jag är en 29-årig Jersey-kvinna som kommer att examen med min Master’s in Service Administration nästa månad. Under undergraden rakade jag till min tyngsta vikt någonsin på cirka 240 pund. Den senaste april vägde jag in på 214 pund. Som förberedelse för min examen såväl som min kommande 30 -årsdag, fattade jag ett beslut att totalt min fysiska fitnessresa samt arbeta mot min målvikt på 160 pund. Idag, enligt min Fitbit Aria, utvärderar jag 187 pund. Jag är nöjd med mina framsteg. Jag är nästan ner 30 kg sedan jag blev av med ursäkterna. Jag är sju veckor borta från min enorma dag och ser framåt till slutresultaten. Detta är resultatet av att stå upp fyra gånger i veckan klockan 17:30 samt äta rent. Jag har upptäckt att förberedelser såväl som ett starkt tankesätt verkligen kan ta dig var som helst du vill åka. ”

Bradley Z: “Jag känner mig AAAAAAMAZING!”

”Jag har precis avslutat en 30-dagars ätplan baserad på Whole Foods-planen, liksom jag känner mig aaaaaamazing! Jag började med en hel del tvivel, som “är maten jag äter verkligen att göra det enorma skillnaden i exakt hur jag känner mig?” Bara sex dagar in i min nya hälsosamma ätplan vaknade jag och kände mig som en ny person. Jag står inte med trängsel i mina bihålor längre. Jag känner mig mycket mer energisk – och inte den falska typen av energi du får från en eftermiddagssoda, som jag använde för att ha varje dag – men verklig, långvarig energi. Jag tappade 11 kilo och sover mycket bättre på natten. Min Fitbit -app visar färre rastlösa stunder och mycket fler timmar som sover. Jag är verkligen nöjd med att jag gjorde det själv. ”

Beth S: “Jag har kört fyra halvmaraton (snart att vara 5), två 10ks, samt en 8k.”

”Min fästman fick mig en Fitbit Blaze Yokohama F. Marinos Tröja för min födelsedag för över ett år sedan. Jag har haft glädje av att ha det så mycket, eftersom det hjälper till att inspirera mig och visa mina framsteg. Med tanke på att jag har en Fitbit Blaze har jag kört fyra halvmaraton (snart att vara 5), två 10K, en 8k, samt gjort många viktträning samt vandringar, som den här på trappan till himlen på Ön O’AHU, Hawaii. Jag gillar hjärtfrekvensspårningen – det är ett fantastiskt tecken på exakt hur träning hjälper mitt hjärta, det är enkelt att använda, lätt och kommer inte i vägen. ”

Justin G: “Jag kan nu göra för massor av de övningar som utlöste mig smärta.”

”Jag har alltid varit fysiskt aktiv och hade konsekvent gått till fitnesscentret tills jag skadade min korsrygg för några år sedan. Skadan gjorde dagliga uppgifter irriterande smärtsamma. Jag är en amerikansk infanteri marin, så fysisk fysisk kondition är en enorm del av mitt jobb. Jag distribuerade i december 2016 till East Asia Pacific. I februari skickade min make en Fitbit -tracker till min födelsedag. Strax efter började jag gå till fysioterapi för att försöka och rätta till min nedre back-fråga. När jag började se stora förbättringar började jag gå tillbaka till gymmet. Jag kan nu göra för massor av de övningar som utlöste mig smärta tidigare, till exempel deadlifts samt knäböj. Jag tog det här fotot medan jag gick ut från fitnesscentret som en nyfödd hjort efter en bendag. Idag var min sista utplaceringsdag, liksom jag är extremt extatisk att vara på väg tillbaka till staterna. Jag fick min make hennes egen Fitbit för hennes födelsedag i april, liksom vi menar att inspirera varandra till att vara mycket mer fysiskt aktiva och leda en hälsosammare livsstil. ” —Justin G.

Sara M: “Jag sade till sist att det är” mig “-tid.”

”Jag har kämpat med min vikt någonsin med tanke på att jag hade mitt barn för 16 år sedan. Jag sade till sist att det är “mig” -tid. Jag fick en Fitbit Blaze, har accepterat utmaningar, gått med i grupper och lagt till en hel del nya kompisar till min stödgrupp. Jag gillar att stå upp tidigt på morgnarna för en promenad på tre till fyra mil före jobbet. Hittills har jag tappat cirka 15 kilo på två månader och jag mår bra. ”

Beth H: “Zuzu räknar på att jag ska gå henne, så hon kan också vara frisk.”

”Min hund, en samoy som heter Zuzu, är nästan 2 år gammal. Jag går henne varje kväll i cirka en till två mil, tre mil på helgerna .. Hon är min primära motivation att träffa mitt stegmål på 7 000 steg om dagen. Zuzu räknar med att jag ska gå henne, så hon kan också vara frisk. Jag började vikt wAtchers 2 maj 2017 samt har tappat 13,4 pund hittills. Jag förstår att det är sedan att äta hälsosammare såväl som all promenad jag gör med Zuzu. ”

Joe R: “Jag har tappat över 130 pund.”

”Jag har använt en Fitbit-tracker med tanke på den december 2014, liksom det har varit ett fantastiskt verktyg för Arsenal FC Tröja mig på min resa från en person som vägde 330 pund till en ultralöpare. Jag har tappat över 130 pund såväl som nu blogga om det på Joeranderene.com. Jag tog det här fotot efter att ha kört en 10k i huset i Greensboro, NC. ”

Sommar D: “Undvik aldrig en måndag!”

”Jag är en personlig fitnessinstruktör och är för närvarande på en viktminskningsresa efter att ha inkluderats i ett fordonsmiss som lämnade mig på sängstöd i fyra veckor. Fitbit -området hjälper mig verkligen att vara motiverad! ”

Denna information är endast för akademiska funktioner såväl som inte är avsett som en ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du får inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla en hälso- och hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fysisk fitnessrutin.

Callie mulgannon

Callie Mulgannon, Fitbit Neighborhood Expert samt bidragande författare, är en tidigare Division 1 NCAA-löpare, Redwood-Tree-kärleksfullt vandrare, samt självutnämnda San Francisco Foodie. Hon drogs naturligtvis till Fitbits mål att genomföra liv i Manchester United Tröja en hälsosam såväl som positiv metod genom att motivera människor att vara aktiva. På helgerna kan du upptäcka hennes storstadsvandring i bläddring av stadens finaste Chai Tea Latte, eller springa med Golden Entrance Park – men verkligen bara försöker vara nr 1 -steget på hennes Fitbit -kompislista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *