Varför bröt jag min telefon igen

Tänk på exakt hur jag bröt min telefon i Alaska under en körning? Ja. Det var dålig timing – jag var på semester!

Okej verkligen, det är aldrig en bra tid (eller billig) att sprida din telefonskärm. Men det är en arbetsrisk för mig eftersom jag komponerar för att springa för att leva. Detta indikerar att jag tar foton med min telefon mitten av körningen eller mitten av promenad på vardag.
Mina senaste videor

Athleta Running Shorts Review.mp4
Inget skavning av shorts för kvinnor. Ny utvärdering av Athleta HIIT IT 9 i Inseam Shorts.

Fler videor

0 sekunder av 8 minuter, 21 sekunder

Bredvid
Oortodox bok såväl som Netflix -utvärdering
07:28

leva
00:00
08:21
08:21

Jag håller min telefon i en spibelt såväl som att dra ut den när jag kräver att ta en bild. Det här är en katastrof som väntar på att hända, eller hur?

Jag kräver att jag har min telefon av säkerhetsskäl när jag kör solo och av minnesskäl under ett lopp! Detta är avgörande grejer. Men jag är alla svettiga såväl som andedräkt och krossar Olympique Lyonnais Tröja med min telefon såväl som nästa sak du förstår att det är på golvet.

Jag tog det här fotot vid Disneyland Half Marathon runt Mile 8.

Och jag tappade det verkligen den senaste helgen och knäckte skärmen igen. USCH?!?!?!!

Obs: Jag försökte ta ett foto i spegeln på min telefon för att visa dig den spruckna skärmen, men det är uppenbarligen inte exakt hur telefoner Serbiens herrlandslag i fotboll Tröja fungerar så bra som det bara tog ett foto av min armhåla. Varsågod.

Men då tänkte jag, “Hej, jag är säker på att jag inte är den enda som kör med min telefon!”

Så jag gick med på att arbeta med Gorilla Glass på detta publicering samt dela lite information som kan spara din telefon från exakt samma öde. Om du inte är bekant är Gorilla Glass 4 det svåraste täckglaset som erbjuds idealet nu. Det anges att göra så mycket som 2x mycket bättre än konkurrenskraftiga glasstilar i prylar tappade från 3 fot höga.

Med Gorilla Glass 4 är fokuset på att förbättra skademotståndet mot skarp kontakt, till exempel en minskning av asfalt, betong, såväl som andra grova ytor (som offentliga toalettgolv?).

Från deras webbplats: ”Den sjuka känslan av att släppa en telefon och bryta skärmen är allt vanligt. Därför gjorde Cornings bästa forskare otaliga timmar med tester för att förstå exakt hur såväl som Glass går sönder när de tappas. Sedan etablerade vi en metod för att ge betydligt förbättrad prestanda mot droppar på grova ytor. ”

Jag får absolut Portugals herrlandslag i fotboll Tröja ett skyddande omslag så det här inte förekommer igen (och återigen så bra som igen). Jag är så klumpig.

Corning® Gorilla® Glass har använts på nästan 4 miljarder prylar från 40 stora varumärken. Är det på din? Klicka här för att upptäcka

Fråga: Hur säkrar du din mobila gadget under träningen?

Hur många gånger har du tappat din telefon idag?

Jag: En gång.

Detta är en sponsrad konversation skriven av mig för Corning® Gorilla® Glass. De åsikter och text är alla mina.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *