Allstate Life Insurance Coverage 13.1 La Half Marathon Giveaway

allra första först först, jag måste ge en betydande rop som är nöjd födelsedag till min bit syskon Matt!

Vi är många års mellanrum, men vi är extremt nära. Han är min enda syskon utan rött hår, vilket är konstigt (för honom), men jag är fortfarande hans viktigaste fan. Nöjd födelsedag Matt !!!
Mina senaste videor

Marathon Training Day 5
Marathon Training Running Blog – Run Eat Repeat Repeat. Träningsplan dag 5.

Fler videor

0 sekunder av 4 minuter, 34 sekunder

Bredvid
4 minuters stående kärnträning för löpare
04:31

leva
00:00
08:21
04:34

Allstate Life Insurance Coverage 13.1 La Half Marathon Giveaway

Stort uppenbart tillkännagivande: Jag är konsumerad av halvmaraton. De är min föredragna favorit sak.

Eftersom jag springer så mycket, liksom du förväntas få nya skor var 500 mil eller så – har jag en hel del löparskor runt mitt hus. Ah mycket! Dessutom bär jag olika skor för Real Sociedad Tröja att gå eller korsa träning. (Byt skor var 250-500 mil beroende på typ, mycket mer lite skor har en högre omsättning.)

Just nu har jag två par skor förberedda för pension såväl som några andra på randen av döden.

Vad slutar en löpare med alla dessa gamla skor?! utveckla ett fort? kasta iväg dem? Fyll på ditt badkar så att du inte behöver bada? Håll dem alla så att du kan ha 15 minuters berömmelse på hamstare en dag ??

Tja, det tillhandahåller ditt enda program samlar dem och donerar dem till välgörenhet. De samlar skor nästa månad innan Los Angeles 13.1 Marathon (se nedan för datum/platser) så om du är regional, ta dem !!

· Allstate® Life Insurance Coverage samt ideell organisation tillhandahåller din enda har samarbetat för att samla måttligt använda atletiska skor för att donera till välgörenhet vid Allstate Life Insurance-täckningen Los Angeles 13.1 Marathon® på söndagen den 13 januari.

· Alla skor som samlas in i Los Angeles kommer att gynna Union Rescue Mission, en organisation som ägnas åt Feyenoord Tröja att betjäna män, kvinnor och barn som upplever hemlöshet. Unionens räddningsmål är ett av de största räddningsuppdragen i sitt slag i USA, liksom de äldsta i Los Angeles.

· Donationer från loppdeltagare såväl som Los Angeles-invånare kommer också att samlas in under 13.1 Marathon®-paketupphämtningar på fredag ​​11 januari på Road Runners Sports West Hills-Fallbrook Center i West Hills, Kalifornien från 12 kl. till 7 p.m. liksom lördag 12 januari från 10:00 till 17:00. på Road Runners Sports Torrance i Torrance, Calif.

· Löpare som Atletico Madrid Tröja donerar sina skor på tävlingsdagen får ett helt gratis par flip-flops att bära hemma. <- Är det inte en bra idé?! *Vem som helst kan komma ner och donera - du behöver inte köra loppet! Och att motivera dig att dyka upp och donera dina skor Allstate Life Insurance -täckningen 13.1 (halv) Marathon ger mig en helt gratis tävlingspost samt ger en helt gratis post till en RER -läsare !!! För att komma in: Lämna en kommentar med färgen på dina nuvarande löparskor. Tävlingen slutar på måndag klockan 8 PST. Tillgänglig för alla, men du bör erbjuda din egen rese/transport till loppet i Los Angeles -området 13 januari 2013. Skicka mig arbetsboken Spara Delning är omtänksam! Dela med sig Tweet Stift Dela med sig Post Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *