Death av YouTube

av Geoff Roberts

YouTube har officiellt ersatt MTV som den primära platsen att gå när du vill bli dumare, mycket mer respektlöst och/eller mindre frisk. MTV var Chuck full av absolut nonsens som förgiftade ungdomarnas redan låga arbetande sinnen. Oavsett om det var “verklighet” -program om människor som kämpade såväl som att fuska på varandra, Jackass som påverkade ungdomar att försöka farliga stunts, eller musikvideor om mediciner samt äktenskapsbrott, var MTV prime tids omvänd utbildning. Medan Sanning Filth har stannat kvar på TV och fortsätter att förgifta sinnen hos massor av redan tröga amerikaner, är den nya primära källan till farliga handlingar och falsk information YouTube. Jag är ingen expert, men jag skulle vara redo att satsa på att cancer som är YouTube är på samma sätt eller mycket mer skadligt för sportbyggnadssporten än för någon typ av annan sport eller industri. Om de nuvarande mönstren fortsätter när det gäller kroppsbyggande såväl som YouTube, är denna redan nischsport absolut dömd. YouTube har slutat vara en plats där alla ogynnsamma stereotyper som hänvisar till bodybuilding inte bara exemplifieras såväl som förhärligade, men på samma sätt läggs ut till alla såväl som alla som önskar klicka på filmerna. Det finns massor av YouTubers på bodybuilding -marknaden som omedelbart kommer att tänka på när det gäller det sista uttalandet. Jag kommer inte att namnge någon typ av namn i det här stycket, bara eftersom jag inte vill att någon typ av dessa clowner ska få någon typ av mycket fler visningar än de redan får, av tydliga skäl.

Den allra första killens kanal måste kallas “Hur man är en Meathead Douche -väska”, eftersom varje enskild sak om honom är avgörande för att vara en Meathead och/eller bara en total douche -väska. Polens herrlandslag i fotboll Tröja Personen är i mitten av fyrtiotalet, sportarmar samt delts som utan tvekan har implantat och/eller massor av platsförbättringsoljor i dem är täckt från topp till tå i tatueringar, av vilka många är ett försök att få hans muskler att se ut Större, liksom han är gift med en blekblond trofémak med ett fruktansvärt överdrivet boobjobb, som i bästa fall är halva åldern. Även om detta kan brus som en karaktär från en fiktionssitcom som spelar en megadouche, är det inte, så det blir verkligen mycket värre. Den här personen pratar fritt om såväl som förhärligar sin steroidanvändning, filmer själv är ungefär lika lat och respektlöst som en person kan vara på varje dag, samt ger information så dålig att du skulle lova att han bara drar ditt ben. Tyvärr är den här personen inte en fiktionssitcom -karaktär, liksom han inte skämt, han är verkligen den Douchey, liksom han överför sina metoder till miljoner på miljoner unga wannabe -kroppsbyggare. Just här är en snabb lista över alla absurda saker som denna person filmer själv gör och/eller säger. Nu är det saker jag har sett honom göra såväl som hört honom säga med mina egna ögon såväl som öronen såväl som inget av det är överdrivet eller osant.

1. Han stjäl plastsilver från restauranger för att säkerställa att han inte behöver få eller tvätta någon typ av silver, trots att han är miljonär. 2. Han parkerar framför butiker, gallerior eller någon annanstans, med total åsidosättande för alla andra, bara gör han inte tvungen att upptäcka en parkeringsplats och gå. Han gör till och med detta när tjänster gör att det är kristall att ta bort att detta inte är aktiverat så bra som han bara betalar biljetterna istället för att ta de ytterligare tretton sekunderna det skulle ta honom att parkera som alla andra. 3. Han tar rutinmässigt över ett tusen milligram koffeinförnedsättning samt berättar att hans hjärna död uppfyller dessa mängder som han gör det. Ja, jag sade tusen milligram. 4. Åtminstone nio av tio av hans måltider skickas antingen till honom via post, eller så äter han ut, blir av med ganska mycket all matlagning eller rätter. 5. Han förklarar att han tror att kolhydrater är mycket mer avgörande för att bygga muskelmassa än proteiner är, liksom till och med säger att han har stoppat proteinet tillsammans tidigare samt utvecklat mycket mer muskelmassa som gör det. 6. När han tar ut skräpet lämnar han burkarna ut vid vägen eftersom han förstår att hans grannar kommer att bli sjuka av att kolla in dem, liksom de i slutändan kommer att lägga bort burkarna för honom, vilket de gör, varje gång. 7. Han har förklarat att när han är på en “keto” -diet är sockermat är bra, hur komplexa kolhydrater förstör dieten. 8. Han Photoshops rutinmässigt sina redan falska armar och delts i majoriteten av sina foton. 9. Han filmer sig själv såväl som sin make som rusar med trafik, ofta tider i fordon som inte är registrerade, liksom vanligtvis distraherade av en telefon och/eller mat i hans knä. 10. Han visar så mycket som snabba matrestauranger varje natt just när de stänger och beställer massor av mat, vilket tvingar arbetarna att stanna senare än de vanligtvis skulle behöva, trots att inte haviDeath av YouTube (###) av Geoff Roberts

YouTube har officiellt ersatt MTV som den primära platsen att gå när du vill bli dumare, mycket mer respektlöst och/eller mindre frisk. MTV var Chuck full av absolut nonsens som förgiftade ungdomarnas redan låga arbetande sinnen. Oavsett om det var “verklighet” -program om människor som kämpade såväl som att fuska på varandra, Jackass som påverkade ungdomar att försöka farliga stunts, eller musikvideor om mediciner samt äktenskapsbrott, var MTV prime tids omvänd utbildning. Medan Sanning Filth har stannat kvar på TV och fortsätter att förgifta sinnen hos massor av redan tröga amerikaner, är den nya primära källan till farliga handlingar och falsk information YouTube. Jag är ingen expert, men jag skulle vara redo att satsa Newcastle United Tröja på att cancer som är YouTube är på samma sätt eller mycket mer skadligt för sportbyggnadssporten än för någon typ av annan sport eller industri. Om de nuvarande mönstren fortsätter när det gäller kroppsbyggande såväl som YouTube, är denna redan nischsport absolut dömd. YouTube har slutat vara en plats där alla ogynnsamma stereotyper som hänvisar till bodybuilding inte bara exemplifieras såväl som förhärligade, men på samma sätt läggs ut till alla såväl som alla som önskar klicka på filmerna. Det finns massor av YouTubers på bodybuilding -marknaden som omedelbart kommer att tänka på när det gäller det sista uttalandet. Jag kommer inte att namnge någon typ av namn i det här stycket, bara eftersom jag inte vill att någon typ av dessa clowner ska få någon typ av mycket fler visningar än de redan får, av tydliga skäl.

Den allra första killens kanal måste kallas “Hur man är en Meathead Douche -väska”, eftersom varje enskild sak om honom är avgörande för att vara en Meathead och/eller bara en total douche -väska. Personen är i mitten av fyrtiotalet, sportarmar samt delts som utan tvekan har implantat och/eller massor av platsförbättringsoljor i dem är täckt från topp till tå i tatueringar, av vilka många är ett försök att få hans muskler att se ut Större, liksom han är gift med en blekblond trofémak med ett fruktansvärt överdrivet boobjobb, som i bästa fall är halva åldern. Även om detta kan brus som en karaktär från en fiktionssitcom som spelar en megadouche, är det inte, så det blir verkligen mycket värre. Den här personen pratar fritt om såväl som förhärligar sin steroidanvändning, filmer själv är ungefär lika lat och respektlöst som en person kan vara på varje dag, samt ger information så dålig att du skulle lova att han bara drar ditt ben. Tyvärr är den här personen inte en fiktionssitcom -karaktär, liksom Aston Villa FC Tröja han inte skämt, han är verkligen den Douchey, liksom han överför sina metoder till miljoner på miljoner unga wannabe -kroppsbyggare. Just här är en snabb lista över alla absurda saker som denna person filmer själv gör och/eller säger. Nu är det saker jag har sett honom göra såväl som hört honom säga med mina egna ögon såväl som öronen såväl som inget av det är överdrivet eller osant.

1. Han stjäl plastsilver från restauranger för att säkerställa att han inte behöver få eller tvätta någon typ av silver, trots att han är miljonär. 2. Han parkerar framför butiker, gallerior eller någon annanstans, med total åsidosättande för alla andra, bara gör han inte tvungen att upptäcka en parkeringsplats och gå. Han gör till och med detta när tjänster gör att det är kristall att ta bort att detta inte är aktiverat så bra som han bara betalar biljetterna istället för att ta de ytterligare tretton sekunderna det skulle ta honom att parkera som alla andra. 3. Han tar rutinmässigt över ett tusen milligram koffeinförnedsättning samt berättar att hans hjärna död uppfyller dessa mängder som han gör det. Ja, jag sade tusen milligram. 4. Åtminstone nio av tio av hans måltider skickas antingen till honom via post, eller så äter han ut, blir av med ganska mycket all matlagning eller rätter. 5. Han förklarar att han tror att kolhydrater är mycket mer avgörande för att bygga muskelmassa än proteiner är, liksom till och med säger att han har stoppat proteinet tillsammans tidigare samt utvecklat mycket mer muskelmassa som gör det. 6. När han tar ut skräpet lämnar han burkarna ut vid vägen eftersom han förstår att hans grannar kommer att bli sjuka av att kolla in dem, liksom de i slutändan kommer att lägga bort burkarna för honom, vilket de gör, varje gång. 7. Han har förklarat att när han är på en “keto” -diet är sockermat är bra, hur komplexa kolhydrater förstör dieten. 8. Han Photoshops rutinmässigt sina redan falska armar och delts i majoriteten av sina foton. 9. Han filmer sig själv såväl som sin make som rusar med trafik, ofta tider i fordon som inte är registrerade, liksom vanligtvis distraherade av en telefon och/eller mat i hans knä. 10. Han visar så mycket som snabba matrestauranger varje natt just när de stänger och beställer massor av mat, vilket tvingar arbetarna att stanna senare än de vanligtvis skulle behöva, trots att inte haviÄt tur att göra kroppsbyggande mycket mer framträdande när dessa clowner i huvudsak är affären med sporten på YouTube.

Det fanns en tid då ungdomar kom in i kroppsbyggande genom att njuta av Arnold eller Sly i rörelsebilder som hade ett stort positivt budskap, eftersom dessa människor spelade större än liv karaktärer som räddade världen, kämpade ondska eller övervinner till synes oöverstigliga chanser med ren beslutsamhet. Idag kommer ungdomar in i sporten genom att snubla på en video av en YouTuber -skjutolja i hans bröst medan han förklarar mediciner är det viktigaste i sporten, eller en person full av olja samt implantat som äter skräpmat såväl som bryta lagen. Gör matematiken på exakt hur detta kommer att påverka framtiden för bodybuilding. Dessa YouTubers är en extremt dålig sak för branschen, inga två metoder för det. Om du rinner för att vara en person som tros vara extremt på såväl som respekterad i den här branschen, se till att se dessa ord innan du svarar ytterligare en oro över dessa moroner. Framtiden för vår omhuldade sport beror på den.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *