Stealer

Lunch var en slumpmässig enorm sallad med rester på toppen …

Jag skulle ha kex på sidan, men jag gjorde det inte. Istället var jag en stealer.
Mina senaste videor

4 minuters stående kärnträning för löpare
Stående ABS -träning du kan göra hemma. Inga enheter kärnövningar du kan göra att stå upp före eller efter en körning. Snabb tutorial på 5 träningsrörelser för en stark kärna såväl som för svårigheter din balans.

Fler videor

0 sekunder av 4 minuter, 31 sekunder

Bredvid
Rese Jane Review
08:01

leva
00:00
08:21
04:31

Nej, inte den typen av stealer. Trots att jag inte skulle ha något emot lite tvåhands beröring med en av dessa killar …

(källa)

Jag stal Ben’s toast vid lunchen eftersom det var lika bra. Jag smörde upp det såväl som strö vitlökssalt på det. Jag kan inte tåla Club Tijuana Tröja mig lite vitlök. Tänk på mig motsatsen till en vampyr. Så jag antar att ingen ens vill spela Two Hand Touch med mitt fumande vitlöksandedräkt. Bua.

Jag stal också min kattens värdighet genom att sätta honom min ryggsäck och ta med honom runt huset.

Men katten stal snabbt tillbaka genom att använda Ben som en säng.

“Jag försäkring hävdar detta land i Vegas namn!”

Någon valde att inte äta sin fulla 6 cookie -servering i Kameruns herrlandslag i fotboll Tröja går kväll så jag snackade på några i eftermiddag. Jag tror att det är uppenbart att någon inte var jag. Om jag någonsin väljer att inte dyka upp min cookies telefon ring läkaren eftersom jag verkligen är delirisk.

Ben såväl som jag tog en promenad till butiken för några saker såväl som han föreslog att du valde några skivade pizza på metoden tillbaka. Det finns en regional kedja som erbjuder den av skivan på vår rutt. Jag tänkte på att överföra det för något hemma, men jag insåg att jag bara skulle hamna halva hans mat om jag gjorde det.

Så jag valde ut en veggiebit och glad över det utan att stöld skuld skulle komma över mig. Men låt oss bara säga att han “donerade” sin skorpa till mig.

Jag gjorde också lite broccoli att ha på sidan. Vanligtvis försöker Ben ta mina grönsaker, men han gjorde inte ikväll. Antagande att han inte är i broccoli -stjälande stämning?

Nu är det dags för efterrätt! Jag förstår att du önskar att du kan ta dessa från mig! Tja, om du inte kommer här inom de kommande tio minuterna har du bara den tomma rutan att ta …

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är Kashima Antlers Tröja omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *