Advokat E-post-Zuffa fick stolthet “för att stänga av tjänsten samt få sina kämpar för UFC”

den här veckan UFC-moderföretaget Zuffa, som är djupt i stöd för en antidrosa, var Köpt för att avslöja en advokats e-post som går över företagets servicemetod för att köpa sin största rival vid den tiden, Pride FC.

I hjärtat såväl som anda av ett anspråk på förtroende ligger anklagelser om att en anklagad olagligt präglar konkurrens för att upprätthålla marknadsandelar. Ett e-postmeddelande som klagandena definitivt kommer att föreslå tillfredsställer denna agenda, liksom vilken Zuffa kommer att föreslå avslöjar SS Lazio Tröja ingenting mycket mer än en typisk servicepraxis, köptes för att skapas trots Zuffa-invändningar.

I den senaste domen (Le v. Zuffa) levererade magistratdomare Peggy Leen efterlevnaden av insiktsfulla kommentarer för att beställa produktion av ett e-postmeddelande som Zuffa försökte hålla konfidentiellt med förklaringar om lagligt privilegium:

Genom att tillämpa dessa principer upptäcker domstolen att majoriteten av de redigerade styckena i konflikt i denna rörelse inte är privilegierade. Det allra första redigerade stycket relaterar Pride FC: s förhandlingspositioner, sanningen som stoltheten inte berodde på Zuffa längre än Zuffa Trusted Pride, liksom att Pride inte ville Real Sociedad Tröja att dess tjänst skulle kopplas upp någon typ av längre i förhandlingar. Punkten rapporterar parternas förhandlingspositioner samt består av ingen juridisk analys eller råd. Det andra stycket avser Zuffas servicefunktion för förvärvet – för att hindra andra från att få stolthet och för att få stolthet för att stänga av tjänsten samt få sina krigare för UFC. Det relaterar Prides förhandlingsinställning som resulterade i Zuffas servicebeslut att ställa in en låg tröskel för due diligence innan erbjudandet slutade binda på båda sidor. En del av den sista meningen i stycket avser dock klientens oro för en juridisk fråga. I sammanhang verkar det vara ett juridiskt problem som klienten såväl som råd som diskuterades i förväntan att det var en konfidentiell kommunikation. Vistkommunikationerna förknippas inte med juridiska rekommendationer som söks av eller tillhandahålls till Zuffa. Herr Pachal berättar Prides kommunikation till honom under programmet för serviceförhandlingar. Herr Paschal tjänade helt enkelt som en ledning av denna information från stolthet till sin klient, Zuffa. Den andra kommunikationen förknippas till förhandlingspartiernas industriella metoder såväl som taktik. Som sådan är de inte privilegierade. Av de förklarade skälen,

Det köps kärandes rörelse till svårigheter privilegium beviljas, liksom Zuffa ska skapa Milbank -e -postmeddelandet till käranden som inte kan redigeras av Bologna FC 1909 Tröja stycken i konflikt med undantag för den sista meningen i omtvistad punkt två som kan förbli redigerade från “och du hade uttryckt” med slutet av meningen.

Annons

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

I New Court -arkivering gör UFC en stark situation för varför kämpar måste Unionizeaugust 10, 2018
Klagandena finjusteringsargument i UFC Anti beror på rättegången 25 november 2018
UFC krävs för att avslöja papper som visar förhandlingsservicemetoder i anti beror på Suitfebruary 21, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *