Forskare telefonsamtal för stridssporter för att tjäna som “mark noll” i hjärnskakningsdata

En fascinerande artikel publicerades UNAM Pumas Tröja denna vecka i British Journal of Sports Medicine som uppmanar forskare att arbeta tillsammans för att göra full kontakt med Battle Sports Med avsiktligt huvud strejker mark noll för forskningsstudie inklusive huvudtrauma inom idrotten.

Kontrastera dessa sporter med andra kommer i kontakt med sport där huvudtrauma är tillfälligt istället för ett viktigt mål för konkurrens som forskarna observerar på följande sätt:

Strejker direkt mot huvudet är avsiktliga och avgörande för framgång i stridssporter som Muay Thai, kickboxning, boxning och MMA. Till skillnad från andra sporter följer striderna ofta inte det obligatoriska omedelbara avlägsnande av spelaren när indikationer på hjärnskakning observeras (dvs. erkänna såväl som att ta bort). Detta gör det möjligt för en hjärnskadad konkurrent att få ytterligare huvudpåverkan, från motståndaren eller dukgolvet, trots observationen av typiska hjärnskakningsindikationer (t.ex. liggande rörlig, ingen skyddande handling såväl som ledig look). Motorisk oordination, desorientering såväl som symtom som yrsel såväl som dålig balans kan vara subtil såväl som otillräcklig för att Barcelona Tröja bestämma slutet på en kamp, vilket utsätter stridaren för ytterligare skador, inklusive dödliga skador som subdural blödning. Även om det finns utrymme för att genomföra förebyggande åtgärder, är den avsiktliga avsikten att inducera hjärnskada den största farafaktorn för Concus Sion i stridssporter. Detta är osannolikt att modifiering i konkurrensen är Leicester City Tröja potentiellt i träningen …

Association of Ringside Physicians publicerade ett konsensusuttalande om hjärnskakningsadministration i CombatSports, som huvudsakligen bygger på förslag till icke-stridssporter samt anekdotiska bevis. Forskningsstudie som utvärderade huvudskador i stridssporten upptäcktes ha betydande fara för partiskhet, inkonsekvens, imprecision, extremt låg hög kvalitet och betydelse.

Det kommande världsomspännande konsensusseminariet om hjärnskakning inom idrotten verkar i tid och kommer idealiskt att få betydelsen av forskningsstudier av bättre kvalitet om hjärnskakning i stridssporter. Det är avgörande att erkänna att hjärnskakningen i Sport Group -förslag är dåligt implementerade i Battle Sports på grund av den extremt essensen i dessa sporter. Athletes för stridssporten utsätts kroniskt för avsiktliga såväl som repetitiva huvudpåverkan, och den äkta prevalensen såväl som världsomspännande effekt av hjärnskador i stridssporter måste tas upp.

Hela artikeln, med titeln It’s a No Brainer: Battle Sports bör vara marknoll för forskningsstudie om hjärnskakning, kan nås på British Journal of Sports Medicine.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

Ringssidsläkare telefonsamtal för mindre hjärnskada i Sparring juni, 2021in “Säkerhetsstudier”
“Satser för KO: er såväl som TKO: er i MMA är högre än tidigare rapporterat” 27 mars 2014in “Safety Studies”
Studie – Mindre än 6% av Battle Sports -tränare visade tillräcklig hjärnskakning Kunskap 14 november 2021 i “Säkerhetsstudier”

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *