Dag ett av utbildningen

Jag har valt att börja min träning lite tidigt eftersom jag kommer att resa lite under de närmaste månaderna och kommer att missa några väsentliga körningar. Förhoppningsvis kommer ett försprång underlättande av en del av maratontränningen! Jag kommer att vara okej med att sakna några körningar eller göra dem vid en annan tidpunkt så att jag kan fokusera på att leva mitt liv?

Jag ändrade dagarna så att mina långa körningar faller på lördagen och vilodagarna faller på söndagar. Så här gillar jag det eftersom jag har en dag att sova i på helgerna Plus, Ben Spaniens herrlandslag i fotboll Tröja och jag kan glädja mig över lata söndagsmorgnar.
Mina senaste videor

Ansiktsmask för att springa eller gå utanför tips
Ansiktsmaskförslag för att springa eller gå utanför under Coronavirus -utbrottet. Måste du bära en ansiktsmask och bästa alternativ för löpare.

Fler videor

0 sekunder av 7 minuter, 15 sekunder

Bredvid
5 minuters körning uppvärmning
05:34

leva
00:00
08:21
07:15

Så idag är en vilodag! ha! Denna maratonträning är kaka hittills? (Vänta bara tills jag kommer till de långa loppen där jag lovar att jag hatar att springa och fundera över att sluta …)

Förutom dag ett av maratonträning kommer jag också att ändra min bränsle för träning. Förutom att jag bryter Corinthians Paulista Tröja 4 timmar vill jag också korsa mållinjen på 145 -kilo (jag har inte fastnat på ett visst antal, men vill vara 10 pund mindre än jag var vid min PR).

Efter att ha varit utanför staden förra veckan var det svårt för mig att komma tillbaka på rätt spår. Jag åt fortfarande som om jag var på tillflyktsort med för många godis.

Planen Wales herrlandslag i fotboll Tröja är att 1.) skära ner socker (jag försöker hålla snacks under 9g per portion) 2.) Se till att jag får tillräckligt med protein och 3.) Spåra mina äter precis som jag spårar mina miles . ?

Frukost – Jag gjorde ett ägg med svamp, tomater, lök och spenat. serveras med en wrap.

Plus mycket vattenmelon. Mycket.

Lycklig söndag – varva ner och glädje i?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *