Golden Carry Evaluation

Hej! Jag har en rolig modepublicering för dig idag. Nyligen räckte Golden Carry till mig för att göra en utvärdering av deras stil få väska. Det är en modeförsörjningstjänst där du väljer ut två produkter såväl som baserat på dina preferenser/val som de skickar 5 till 7 saker att bära till ett fast pris. (Det finns också ett mindre paket.)

Kostnad: $ 49 för 2-3 plaggartiklar, $ 149 för 5-7 plaggartiklar. Detaljhandelsvärde så mycket som $ 200 såväl som $ 600
Mina senaste videor

Körförslag förblir friskt under Covid19 -utbrottet
Kör förslag för att hålla sig frisk under Coronavirus -utbrottet. Kan du springa och gå utanför under vistelsen i husordern? Här är en pekare som hjälper dig att förhindra att du berör din affär …

Fler videor

0 sekunder av 2 minuter, 25 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 5
04:34

leva
00:00
08:21
02:25

Fördelar: Det är inte en månatlig automatisk tjänst. Du indikerar upp varje månad såväl som totorna varar i månaden eller fram till de erbjuder ut.

Du får välja två produkter du förstår att du kommer att gilla. Så det är inte så “hit eller miss” som bara att berätta för dem dina preferenser. Du kommer säkert att få två saker du gräver.

Nackdelar: Väskan du får kommer som ett paket så om du inte gillar en eller två saker av de 5 kan du inte skicka tillbaka dessa saker – du antingen behåller allt eller returnerar allt. De har en FB -sida att byta med andra gyllene toters om du ville handla.

De två produkterna jag valde var en rolig tryckt topp och sommartidsklänning.

Så snart jag fick leveransen rippade jag den öppen (som en dam) samt lägger toppen på bästa för att bära till köpcentret. Gilla det.

Toppen är extremt lätt, men inte genomskinlig (jag känner att vad som helst som ser med nyligen). Perfekt för sommaren.

Denna lagringstank var en av de “överraskningar” och är gjorda av liknande material som toppen. Jag använder verkligen det bästa nu!

En annan “överraskning” är denna randiga klänning med fickor. Det är väldigt bekvämt, precis som att använda en enorm T-shirt. Men det är inte jag.

FYI: Jag fick min bit syskon ta alla dessa foton (eftersom jag verkligen är en extremt expert modeblogger). Han trodde att detta var en riktigt lång T-shirt. Så jag sa till honom att han kanske lånade det. Min mamma trodde också att det här var söt.

Mitt andra val var den här sommartidsklänningen. gillade den här.

Jag gillar att längden är lång-ish, men inte på golvet. Materialet är lätt såväl som blåsigt (därmed namnet) såväl som det finns några bedårande ruffle kinda action som pågår längs toppen.

Jag gillar en bra sommartidsklänning, eller hur?

Sammantaget: Jag trodde att det var mycket. Jag gillade verkligen fyra av de sex produkterna som de skickade i min G’tote. Förutom de två som jag inte gillade, var det inte fattiga att de bara inte var “monicany”. Det fanns en kricka med ryggdetaljer som jag inte gillade, men som tillhandahöll min SIL. Förutom en lätt wrap som matchade den blå klänningen – gillade det.

Om du vill prova Golden Carry inspektera deras webbplats. Obs: Några av sakerna erbjuder så att inspektera det snabbt. Den rosa toppen som jag fick bara med medium kvar, lyckligtvis, det i form – jag skulle vanligtvis få en stor men de erbjöds.

Fråga: Gillar du överraskningar?

Det gör jag vanligtvis inte. Men detta var en rolig mode-överraskning såväl som jag verkligen glad över det.

Friskrivningsklausul: Golden Carry skickade mig detta paket för att granska. Alla åsikter är mina egna.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Finaste Black Friday samt Cyber ​​Monday -försäljning för löpare

Finaste Black Friday samt Cyber ​​Monday -försäljning för löpare

Här är en omgång av de allra bästa svarta fredagen och Cyber ​​Monday -försäljningen för löpare. Det här är några av de allra bästa försäljningarnasts yo

Mina hårproduktfavoriter

Mina hårproduktfavoriter

Slutligen ger du mina föredragna hårprodukter! Detta är en av mina många begärda videor !! Så jag delar vad jag använder

Innan vi var Strangers – Bokutvärderingsvideo

Innan vi var Strangers – Bokutvärderingsvideo

Innan vi var Strangers A Like Story av Renee Carlino Review. Ljudbokutvärdering av boken som erbjuds på Amazon, Kindl

Du kan inte springa utan

Du kan inte springa utan

Jag kan inte springa utan dessa 11 löpningsutrustning. Stack på milen som kör svårighetsdag 23.

Mina föredragna budgetvänliga och härliga leggings bäst nu

Mina föredragna budgetvänliga och härliga leggings bäst nu

Finaste leggings för kurvor, lår och rumpor. Härlig såväl som budgetvänliga leggings för löpare. Lulu Dupe. Athleta Dupe.

Finaste gåvor för löpare går till tå

Finaste gåvor för löpare går till tå

Finaste gåvor för löpare Head to Toe – Listning av de borde ha tillhandahåller din föredragna löpare (eller dig själv) den här säsongen!

⚡ av Shareaholic

.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *