3 sätt att vara fit kan förbättra din prestanda på jobbet

som anställd, du förväntas vara i mental form och vara en produktiv bidragsgivare till ditt företag. Men en undersökning från Storbritannien avslöjar att den genomsnittliga kontorsarbetaren endast är produktiv i 2 timmar och 53 minuter om dagen. Det är ganska klyftan när man tänker på en normal 8-timmars arbetsdag.

Vill du förbättra dina odds för att slå det genomsnittet? Det visar sig, att vara fysiskt fit kan gynna dina prestationer på jobbet. Så här kan du fokusera på dina hälso- och fitnessmål också hjälpa dig att bli en bättre anställd – varje dag, varje dag.

3 sätt att vara fit kan hjälpa dig att vara en bättre anställd

Att vara i form kan förbättra din produktivitet. När du befinner dig i en situation som kräver viss allvarlig koncentration, kan träna först hjälpa dig att ta med ditt A-spel. En studie som jämför en grupp som tränade i 15 minuter med en som inte hittade förbättrad kognitiv prestanda hos de människor som svettas ut. Dessutom är det fantastiskt att bli aktivt för att underlätta arbetsrelaterad stress.

Att Tigres UANL Tröja vara i form kan hjälpa dig att känna dig lyckligare. En optimistisk syn på jobbet är ett recept för framgång när det gäller att vara en Star -anställd. Forskning visar glada anställda tenderar att vara 12% mycket mer produktiva än olyckliga. Men frågan om miljoner dollar: Hur kan du bli glad och förbli så? Genom att ta hand om din hälsa och välbefinnande! Forskare från Penn State University fann att fysiskt aktiva människor rapporterade större allmänna känslor av spänning och entusiasm jämfört med dem som är mindre aktiva.

Att vara i form kan ge dig mycket mer energi. Att flytta mycket mer kan öka din energi och ställa in dig för att bli mycket mer framgångsrik på jobbet. En studie jämförde grupper av människor som ofta utövade en stillasittande grupp och fann att de som utövade upplevde en betydande ökning av energin under dagen. Nästa gång du känner att du bleknar på kontoret, gå upp och flytta!

Vill du öka det? Lär dig hur Fitbit Health Options kan hjälpa ditt företag att utveckla Racing Club de Avellaneda Tröja ett framgångsrikt hälsoprogram, förbättra medarbetarnas hälsa och lycka och förbättra slutresultatet.

Denna information är endast för utbildningsändamål och är inte avsedd som ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du får inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla ett hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fitnessrutin.

Emma Leyton

Emma Leyton sprider ordet om ett hälsosamt liv för Fitbit Cerezo Osaka Tröja Group Health. Emma är en älskare av alla saker relaterade till hälsa och välbefinnande och har en passion för hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen och hur det påverkar människors liv positivt. Du kan hitta henne pendling var som helst till fots, springa kullarna i San Francisco, steka rosenkålar i ugnen och blanda smoothies i hennes vitamix.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *