Kör säkerhet för barnen och inte dekorera till jul

Hej! hur är det?

Jag har en hektisk vecka. Detta är en jordgubbssylt packad tid på året! Jag skulle visa dig en bild av mina juldekorationer förutom att jag fattade ett beslut att inte dekorera i år. Är det sorgligt?
Mina senaste videor

Podcast recaps från 6 augusti
Och här är en ny video med en snabb sammanfattning av 3 podcast som jag lyssnade på igår.
Podcasts återhämtas:

Dramaklubben – avsnittet April 2018 About Monica Lewinsky och juli 2018 avsnitt om Conan O’Brien och hertuginnan av York Fergie. intressanta saker!

Morning Toast Podcast – Dagens avsnitt om heta ämnen inklusive E! Nyhetsmeddelande att showen kommer att avbrytas helt (The Times har bytts upp lite på sistone, men nu är det över).

Juicy Scoop med Heather McDonald – Intervju med Captain Sandy under däck Medelhavet

Fler videor

0 sekunder av 7 minuter, 26 sekunder

Bredvid
Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
06:05

leva
00:00
08:21
07:26

Jag känner att jag måste vara ledsen över det, men jag är mest lättad att jag inte behöver ta ner allt och sedan lägga tillbaka det efter 2 januari …

Jag lovar att jag fortfarande älskar jul – mest på grund av maten tho. Och det är bra

Jag kan inte vänta på tamales !!! kärlek Kärlek Kärlek.

Avslutningsvis kommer jag fortfarande att njuta av semestern med hjälp av mat och sång och ostiga film – bara inte genom mitt eget träd. #Boo men också #yah

Varje morgon när jag springer runt samma tid barnen går till skolan tänker jag på detta lil som kör säkerhetstips som jag vill dela. Sedan glömmer jag och tänker på mat och liv och la-di-da. Men idag – idag är den dagen jag kom ihåg och vill spilla det.

Kör säkerhetspåminnelse

Detta är faktiskt en säker idé för människorna omkring dig – nämligen barnen som kan gå till/från skolan när du springer.

Jag kommer ofta till ett stoppljus nära mitt hus och ser att det är rött men det kommer inga bilar. Jag vet när många löpare ser en klar gata- även med rött ljus- springer de igenom den. Det finns ingen legitim anledning att stoppa om inga bilar kommer … eller hur? (Kinda sorta inte riktigt men ja)

Tja, jag inser att lilfolket som går i skolan kommer att se mig springa genom en röd och det är ett dåligt exempel. Jag skulle aldrig vilja att ett barn ska följa mig på gatan och bli skadad eller tycker att det är bra att göra det. Så jag väntar – oavsett om det kommer en bil eller inte. Jag väntar tills det gröna ljuset med barnen. Jag joggar inte på plats (som en konstig). Jag passerar inte. Jag tar bara de extra 30 sekunderna för att stå och kyla för att säkerheten tredje första barnen!

Jag vet inte, det här kan vara uppenbart för många av dig men det kan också vara till hjälp för en Peep -läsning och det är tillräckligt avgörande för att dela

Jag vet att det kommer att finnas människor som alltid följer reglerna. Och dessa människor är bättre än jag. Det är okej. Men jag lever i den verkliga världen och gör misstag och tänker på små saker som detta … ingen domzon. Slutet.

RELATERADE: Running Gear måste ha för mörker

Fråga: Kör du genom gatuljus (om det är säkert)?

Joggar du på plats vid röda lampor?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *