Varför jag inte springer på sanden men du gör dig

Hej! Hur är läget? Detta är en publicera full av löpning och äta från de senaste dagarna! Plus – En lista med skäl till att springa på sanden är bra för dig … varför jag inte springer på sanden. Jag fick några oro över det efter att jag publicerade ett foto som körs på stranden. Jag körde på cykelvägen och trodde bara att den såg trevligare ut att gå bättre till havet för bilden.

Jag går normalt bara på sanden om jag är på stranden och kör på cykeln eller fotgängare. Men med tanke på att jag fick oro över det har jag en lista nedan av skäl till varför det kan vara bra för löpare … liksom en lista över skäl till varför jag fortfarande inte gör det.
Mina senaste videor

Min charmiga make i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
Min charmiga make i Pysch -avdelningen: en memoar
av Mark Lukach

Ljudbokutvärdering av den allra bästsäljande memoarerna släpptes 2017.

Är det en bra lyssnande?
Jag delar en snabb utvärdering av boken som erbjuds på Audible.

Från Amazon:

En hjärtskärande men hoppfull memoar av ett ungt äktenskap som omdefinieras av mentalhälsoproblem samt bekräftar kärlekens kraft.

Mark såväl som Giulias liv tillsammans började som en saga romantik. De föll in som arton, gifte sig på tjugofyra och började sitt drömliv i San Francisco strax efter. Men när Giulia var tjugosju, upplevde hon en skrämmande såväl som oförutsedd psykotisk paus som landade henne i psykavdelningen i nästan en månad. En dag var hon livlig och justerad; Nästa, hon var bedräglig såväl som självmord, övertalade att hennes gillade inte var säkra.

Fråga:
Vilken bok eller podcast lyssnar du på nu ??

Vad måste jag lyssna på nästa?!

Länkar till boken såväl som andra utvärderingar finns på runeatrepeat.com

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 31 sekunder

Bredvid
High Achiever – Bra lyssnande bokrecension
06:12

leva
00:00
08:21
05:31

Här är sammanfattningen av alla mina löpningar, äter såväl som slumpmässiga memes på Instagram såväl som RER Facebook -sidan för veckan.

Frukost, lunch, middag samt ett mellanmål från en dag den här veckan. När jag publicerar “What I’m Eating” -stilartiklar är det inte vad jag äter men mycket mer “några av de saker jag åt idag inte inklusive 8 andra snacks, hälften av mina rester från den andra natten, 5 Costco -prover som samt en godis upptäckte jag i min handväska …

Bekännelse … Jag gillar 7-11 kaffe eller antar jag någon typ av bensinstationskaffe med fantastiska erbjudanden av smaker och grädde!

Fredagskvällar är Pizza Night. Det är en viss sorta pizza -lagstiftning tror jag.

Att bara kolla in det här fotot gör att jag vill sträcka! Det kändes så bra!

Alla talar om sin sommartid såväl som jag är över här som “Du förstår att badpassningar sträcker sig, eller hur?”

Jag körde OC Half Marathon idag! Förutom tidigare den här veckan tog jag över @ocmarathon Instagram -berättelserna …

Fredagens körning …

Måltidsförberedelse på måndag! Eftersom frukt och grönsaker är bra för dig …

När någon säger: “Jag tycker inte om att springa …” Jag tror bara att de inte riktigt har provat det.

Söndagen var en vilodag men jag fick en fantastisk promenad på stranden … Ahhhhhh. Det är bra för såväl kroppen som själ.

26.2 Smakstester medan jag lagar mat …

Jag har så massor av mogna avokado !!!

Men när det gäller chips såväl som guacamole – är det aldrig så bra.

Fördelar såväl som nackdelar med att springa på sanden:

Att springa på sanden är svårt !! Några människor frågade mig om detta efter att jag publicerade ett foto som körs på sand …

När jag springer på stranden springer jag på den asfalterade cykel / gångvägen. Jag tror att det är svårt att köra på den lösa sanden såväl som jag inte kör tävlingar på sand så det finns inte massor av belöning att utveckla min uthållighet såväl som fot/fotleden, särskilt för att springa på sand.

Jag förstår att springa eller promenader på sanden kan hjälpa till att förbättra och stabilisera muskler i dina fötter / underbenen samt hjälpa till med balans. Men jag tror att du kan få dessa fördelar med att gå på sanden också. liksom du måste troligtvis göra antingen barfota för att få de fulla fördelarna.

Och att springa på sand eller någon typ av ostadig eller oförlåtande yta kan också göra en fara för en skada. Du måste utvärdera fördelarna såväl som faror såväl som aspekten i kroppen såväl som dina behov. Så här är en lista med skäl till att springa på sand kan vara bra såväl som några orsaker till varför jag inte gör det.

Fördelar med att springa på sanden:

Kan hjälpa till att förbättra musklerna i fötterna och underbenen.

Kan hjälpa till att förbättra balansen.

Förbränner mycket mer kalorier.

Havsutsikt! (Om du inte kör på ett sandlöpband.)

Mindre effekt på dina leder (jämfört med betong).

Fokus! Du måste betala ränta för varje steg (eftersom mjuk sand är en så ojämlik yta) och kan sluta tro på dina frågor eller andra saker i ditt sinne.

Kan vara självmässig när det gäller att springa som alla elSE lägger ut på stranden.

Och … Jag satte ihop en lista över skäl till att jag inte kör på sanden sedan jag började oroa mig om jag var lat.

Varför jag inte springer på sanden på stranden:

Det är svårt.

Det får sand i mina löparskor. Detta verkar som en dum orsak men att få sand ur skor – särskilt svettiga skor kan vara svåra. Jag kan inte springa 100% utan skor eftersom jag springer till stranden och inte kan vara barfota i början eller slutet av min körning.

Jag kör inte tävlingar på sanden så det är inte som jag kräver att arbeta med detta.

Jag känner att jag ska hösten eller rulla min fotled. (Och då skulle jag ha sand runt mig själv!)

Jag kör för avstånd och med tanke på att detta är mycket tuffare skulle jag troligen springa mindre.

Jag vill inte. <- Anledning nog, eller hur? Att köra på mjuk sand gör att din kropp fungerar mycket mer eftersom marken rör sig med varje steg. Det kan på samma sätt lämna dig benägna att skada om du inte används för det. Men om du vill springa på sanden - välj det! Det är oerhört ganska lika bra som gör dig till en mycket mer avrundad idrottsman. Se bara till att du värmer upp, njut av ditt steg och lyssna på din kropp om du ska springa på sanden. Skicka mig arbetsboken 20SAVE Delning är omtänksam! 20 Stift Dela med sig Tweet Dela med sig Post Dela med sig Fortsätt välja dessa: olika löparskor för olika körningar? olika löparskor för olika körningar? Mina föredragna löparskor för enkla körningar, långa körningar, hastighetsarbete och vilodagar. de allra bästa löpskorna att bära när Anledningar till att människor kör mot skäl till att jag kör Anledningar till att människor kör mot skäl till att jag kör Roliga löpande memes för varför människor springer. Kör Disney Training Update. Kör påminnelser om grannskapet och 2020 Mål - Nytt vad som helst på samma sätt tillbaka till bloggning 2020 Mål - Nytt vad som helst på samma sätt tillbaka till bloggning Hallå!! Exakt hur mår du? Jag tillbringade lång tid under de senaste två veckorna och trodde verkligen på mina nyårsresolutioner och mål f Finaste idéer för att återhämta snabbare publicera körning Finaste idéer för att återhämta snabbare publicera körning 5 Finaste metoder att göra efter din körning för att återhämta sig snabbare. Vad måste du göra efter en körning för att läka snabbt och Kör äter upprepad semesterlista samt undersökning Kör äter upprepad semesterlista samt undersökning Running Blog Survey 2020 samt semesterlista. Kör äter upprepade jullkortlistor såväl som vad kräver du att driva ditt finaste liv 27 aspekter som kan påverka din träning såväl som gratis löpande logg utskrivbar 27 aspekter som kan påverka din träning såväl som gratis löpande logg utskrivbar Idéer för att använda en träningslogg för att springa snabbare, bättre, friska. Gratis löpande logg utskrivbar. 27 saker som kan påverka din ⚡ av Shareaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *