Badrumsdekorationer?

Hej! Hur är läget? Redan här går det hektiskt eftersom jag äntligen var tvungen att ringa en expert för myra -situationen. Det är så konstigt eftersom de inte riktigt kommer in i maten i köket. De vill bara gå runt överallt. Men när jag var i Florida för Thanksgiving flyttade myrorna in och sparkade mig ut. Jag vill inte ens komma in på det. Lång historia kort, jag hade en proffs finns i såväl som Vegas såväl som jag var tvungen att komma ut för dagen medan de tog hand om det.

Så, Vegas är arg på mig för att få honom att gå i kattbäraren. Myrorna är galna på mig för att ha dödat dem. Den som har mailat mig den senaste veckan är arg på mig för att jag inte svarade. Förutom att jag är arg på mig för … Tänk inte på att jag inte är arg på mig bäst nu. Åtminstone har jag det för mig?
Mina senaste videor

High Achiever – Bra lyssnande bokrecension
High Achiever av Tiffany Jenkins Book Review. Snabb utvärdering av den nya memoaren av en medicineringsberoende dubbla liv. Kolla in av författaren.

Enkel bok att lyssna på när du springer, äter eller vad som helst människor gör.

Fler videor

0 sekunder av 6 minuter, 12 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 1
03:12

leva
00:00
08:21
06:12

Låt oss prata om att springa och äta såväl som alla saker jag är glad över bäst nu …

1. Jag trodde att mitt senaste Cyber ​​Monday Advo -köp skulle ta lång tid att dyka upp eftersom jag hörde att det var en väldigt galen hektisk dag för dem. Men jag fick alla mina saker på fredag ​​!! Tyvärr var jag utanför stan för Shiftcon så jag döljer in detta när jag kom hem.

Jag låter dig förstå när jag försöker semestern i proteinpulverna. De erbjuds bara i november såväl som december så om du funderar på pumpa krydda, semesterområdet förpackning eller pepparkakorproteinstänger får dem snabbt.

Räckvidden med stimulerande såväl som White Chocolate Peppermint Shakes erbjuds båda ut. Holiday Range Pack har dock pepparmynta smaken i den.

2. Juldesigner (även om jag inte utsmyckar i huset eftersom jag är lat och Vegas hjälper mig inte).

Det var lite snafu med mitt resehus från flygterminalen när jag kom tillbaka från NOLA. Så jag hamnade i min förälders hem i några timmar. Min mamma är inte som en mycket whoville julkonsumerad person men hon har några ganska bra mönster som hon tar fram varje år. Detta inkluderar julhanddukar såväl som mattor för badrummet.

Är det här normalt?

Sedan gick min far in med en fräsch, het pizza. Jag är på 24 -dagars svårigheter och försökte äta rent men jag var legitim hungrig så jag hade en halv skiva för att lugna sugen. mitt i prick.

3. Jag tog en ny Rideshare -app till Flight Terminal på fredag ​​- se Jane Go. har du hört talas Ghanas herrlandslag i fotboll Tröja om det?

Det är en Englands herrlandslag i fotboll Tröja all-kvinnlig resa-app som har alla kvinnliga chaufförer såväl som driver kvinnliga passagerare (män kan resa om de är borta med en kvinna). Jag gillar den här idén. Jag skulle bara känna mig mycket bättre när det gäller att förstå att det kommer att bli en kvinnlig chaufför om det är sent såväl som jag kommer tillbaka från en bar eller något, vet du? Förutom om jag reser eller något såväl som inte förstår området extremt bra – är det en utmärkt idé.

4. Handväskesallader. Det är en sak. Men jag är helt säker på att kvinnan i fönsterstolen i min gång trodde att jag var den konstigaste personen någonsin. (Jag kanske.)

5. Jag blev inbjuden till drinkar med ett företag på ShiftCon på fredag ​​kväll. Jag har precis ett glittrande vatten med lime eftersom jag inte dricker bäst nu. Men bartendern förde oss två plattor med Montpellier HSC Tröja kanderade pekannötter. Hej, jag är inte gjord av sten. Jag var tvungen att ha några. Men jag gjorde inte beignetter eller orkaner i NOLA, så om det var det värsta jag hade där, skulle jag säga att jag gjorde ganska bra.

6. Den här nya Trader Joe’s Chocolate Mint Tea gjorde min dag. Jag längtar efter choklad som en galen person (eller typisk person under Tom).

7. Vattenmelon rädisor! De är så ganska lika lätta och krispiga. Jag är ett fan.

8. Det stora morgonvädret. Det är idealiskt för att springa. Men jag kräver att jag bystar ut några handskar eftersom mina händer är så kyliga på mina körningar!

FRÅGA: Utsmyckar du varje utrymme för semestern? Badrummet? Gör någon du förstår detta?

Vad är din föredragna sak bäst nu?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

StiftDela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Topp 11 delar av Hamilton Musical

Topp 11 delar av Hamilton Musical

Topp 11 finaste citat från Hamilton samt mina föredragna delar av att se Hamilton Musical personligen i Los Angeles Pantages

Kör på Marco Island Florida 2021

Kör på Marco Island Florida 2021

Var man ska springa på Marco Island Florida. Löpande förslag för resor samt Summertime Beach -resor. Florida Run Blogg och

Min hund bör ha för att gå eller springa med din valp

Min hund bör ha för att gå eller springa med din valp

Hundvandring bör ha. Du begärde mina redskapsförslag för att springa med din hund – här är en lista över mina föredragna kopplar, col

Torr schampo, tarmhälsa, som körs i Kanada samt mycket mer oro från IG -berättelser

Torr schampo, tarmhälsa, som körs i Kanada samt mycket mer oro från IG -berättelser

Hallå! Jag svarar på dina bekymmer från Instagram om att springa, äta, charm samt tarmhälsa och wellness – vilken blandning av ämnen vi c

Falsk välkänd – Denna influencers handtag exakt hur äkta den är

Falsk välkänd – Denna influencers handtag exakt hur äkta den är

Influencer såväl som livsstil Bloggförfattare utvärdering av falska berömda. Ny HBO -film om Instagram -påverkare såväl som bakom

Running View Bands, Old Navy Workout Gear samt mycket fler frågor

Running View Bands, Old Navy Workout Gear samt mycket fler frågor

Jag svarar på dina bekymmer från rutan @RuneatReat Instagram! Vi täcker löpande ämnen som exakt hur man förbereder

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *