Redlands Half Marathon Recap samt Ben’s 5K

Jag vaknade ljusa såväl som tidigt i morse för körningen med Redlands Half Marathon. Det är ungefär en timme norr öster om mig så bra som jag inte hade förregistrerat så jag var lite orolig för att komma dit i tid.

Lyckligtvis fanns det ingen webbtrafik och en smidig åktur.
Mina senaste videor

American Dirt Book Review
American Dirt Book Review

Fler videor

0 sekunder av 12 minuter, 7 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 2
01:45

leva
00:00
08:21
12:07

Men jag har en enorm överraskning för dig …

Sista minuten Ben valde att göra 5K! Han har tränat för sin allra första 5K, men har slackat av nyligen så vi valde aldrig ett mållopp. Han har inte tekniskt slutfört soffan till 5K -programmet, men ville dock välja det!

Så i morse var full av dubbel njutning såväl som fördubblar Jitters före loppet!

När vi hade registrerat upptäckte jag Bobbi såväl som hennes kompisar såväl som Jackie. Jag har kört med dessa kvinnor tidigare och var oerhört nöjda med att ha löpande vänner för dagen.

Redlands Half Marathon är extremt väldigt kuperat. Förutom att Bobbi varnade mig för att det är omöjligt extremt utmanande att PR här. Jag kände inte till exakt hur sant det var upp förrän senare, men valde att bara springa med kvinnorna och glädja sig över det!

Bobbi är en verkligt hardcore -löpare. Hon vann detta lopp förra året (!) Såväl som kör dessa kullar hela tiden så att hon inte Leeds United Tröja kände igen att de dödade mig så bra som jag trodde dåliga ord till henne när han körde.

Men jag tror US Sassuolo Tröja att vi är även sedan jag fick henne att springa i regnet med mig i San Francisco såväl som det var verkligen löjligt.

Jag avslutade med en tid på 1:52:56 samt var bara nöjd med att leva. Kullarna dödade mig såväl som irriterade mitt knä också. Jag gick till och med ett mördareberg på en punkt såväl som några aide -stationer, så jag borde vara nöjd med att min tid inte är värre. Mitt knä såväl som jag kanske inte återvänder till det här loppet nästa år.

I mycket mer intressanta nyheter körde Ben hela 5K !!! Belgiens herrlandslag i fotboll Tröja Fram till idag var han hans längsta körning cirka 2,3 mil – liksom det var en körning/promenad. Han tog inte någon typ av pauser och gjorde hans allra första 5K på 33 minuter !!! Jag är så glad för honom

Eftersom han var tvungen att vänta på mig efter loppet gick han in i CV: er och fick lite mat efter loppet. Visst, du kräver inte det här efter att ha kört en 5k, men sanningen är att han troligen hade ätit detta om han bara åsidosatte loppet, så sanningen att han sprang är stor.

Sedan vi var i Redlands kallade jag min BFF Cindy, som bor i Palm Springs för att se om hon önskade en besökare.

Det visar sig att hon var på väg väster om såväl som vi nöjde oss till frukost!

Vi valde en slumpmässig restaurang utanför motorvägen Redlands hushållsrestaurang

Medan vi väntade på dem drack jag 4 koppar kaffe. Nu försöker jag skriva upp detta publicera medan jag skakar okontrollerat.

Min föredragna lunch efter loppet är en tonfisksmörgås med pommes frites eller lökringar.

Lökringarna skulle dö för, smeten var perfektion.

Min föredragna frukost efter loppet är pannkakor. Jag hade båda. Tja, jag pressade Ben att dela pannkakan med mig och låta honom dominera den.

Vår sista minuten matverksamhet – såväl Cindy som Jim

Mitt typiska matföretag, Ben.

Sedan gick vi hus till Orange County. Det är vackert idag! Jag är verkligen glad över enheten.

Ben såväl som jag har en bilresa som är organiserad för nästa helg såväl som denna lil -dagstur gjorde mig extremt glad för det

Jag var inte PR, men det var det svåraste såväl som många kuperade lopp jag någonsin har gjort! Så jag är nöjd med min tid.

Hoppas du har en fantastisk dag!

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *