Stitchfix Fashion Bloggutvärdering#7

Alternativtitel: Redhead Stylist för segern !!

Mina senaste videor

Min vackra andra hälft i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
Min vackra andra hälft i Pysch -avdelningen: en memoar
av Mark Lukach

Ljudbokutvärdering av den allra bästsäljande memoarerna släpptes 2017.

Är det en bra lyssnande?
Jag delar en snabb utvärdering av boken som erbjuds på Audible.

Från Amazon:

En hjärtskärande men hoppfull memoar av ett ungt äktenskap som omdefinieras av psykisk sjukdom samt bekräftar kärlekens kraft.

Mark såväl som Giulias liv tillsammans började som en saga romantik. De föll in som arton, gifte sig på tjugofyra och började sitt drömliv i San Francisco strax efter. Men när Giulia var tjugosju, upplevde hon en skrämmande och oförutsedd psykotisk paus som landade henne i psykavdelningen i nästan en månad. En dag var hon livlig och justerad; Nästa, hon var bedräglig såväl som självmord, övertalade att hennes gillade inte var säkra.

Fråga:
Vilken bok eller podcast lyssnar du på nu ??

Vad ska jag lyssna på nästa?!

Länkar till boken såväl som andra utvärderingar finns på runeatrepeat.com

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 31 sekunder

Bredvid
Lär dig av en dålig körning
03:48

leva
00:00
08:21
05:31

Jag kände inte igen att det här var min sjunde Stitchfix -sändning tills jag kollade in papperet som var fast i lådan! Jag förväntade mig aldrig att hålla denna roliga modeförsändelse så länge – men jag gräver verkligen det! Just här är min Stitchfix -utvärdering för november …

Först känner jag att min Stitchfix slutar att arbeta tidigare har delvis varit på grund av att jag inte tar mer tid att göra anteckningar i min profil. Jag tror att det är viktigt att berätta för stylisten vad du gillar att bära, vad du inte skulle ha på dig så bra som något annat som är viktigt för dig utöver den typ du fyller i.

Alla korrigeringar inkluderar en anteckning från stylisten. Detta uppgav att min person hade rött hår också – liksom du kanske helt säger att hon “får det” från kläderna hon valde för mig. Färgerna var område på vad som fungerar för mig. Kärlek.

1. Marknad samt Spruce ColorBlock Blue ($ 58,00)

Låt oss börja med den strukturerade blusen. Gillade färgerna-miljövänliga såväl som blått arbete för rödhåriga. Men jag är inte med med snittet – det gjorde verkligen ingenting för mig. skickar tillbaka det.

2. Delphine Houndstooth Cordouroy Pant ($ 78,00)

Jag ser bilderna inuti eftersom det var mörkt så att du inte kan se dock Houndstooth Corduroy Pant har en extremt bedårande design! Jag gillar att det är annorlunda men inte lika pråligt. Tyvärr är de lika långa så bra som jag skulle börja en avslutning med låren om jag försökte bära corduroy. Så det är det …

3. PLAID Tryckt flik-ärmskjorta ($ 48,00)

Jag gillar Colibri Plaid -tröjan, men jag köpte bara massor av flaneller från Target så jag har redan något liknande.

4. Valentina pärlstav trimblus ($ 64,00)

Jag sa ja.” Högt högt när jag öppnade lådan och såg denna Valentina pärlstav trimblus. Som den miljövänliga såväl som trim på detta! Tyvärr fick jag inte ett utmärkt foto av det, men jag är ett fan.

5. Melody Cowl Neck Gown ($ 58,00)

Jag förväntade mig inte att gilla Melody Cowl Neck -klänningen eftersom jag inte är en fan av kåphalsen – även om jag höll ytterligare en kölhalsklänning från några korrigeringar sedan! Jag borde ha lagt det i anteckningarna!

Men jag försökte det och gillade det helt. Det är så bekvämt att jag gillar färgen och den smickrande. Bom. Likaså – det är svårt att berätta färgen på bilderna men det är en utmärkt olivgrön. behåller det.

Sammantaget: Super nöjd med min Stitchfix -leverans den här månaden! Jag håller två såväl som att skicka tillbaka 3, men det var inget som jag inte skulle ha på mig – bara saker jag inte var super i för priset.

Fråga: Vad är din föredragna färg att bära?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

PostDela med sig

Fortsätt med dessa:

Finaste mascara, torr schampo samt andra problem från den här veckan

Finaste mascara, torr schampo samt andra problem från den här veckan

Finaste mascara för långa tjocka fransar. Finaste torr schampo för löpare. Nya problem såväl som svar från Instagram Story

Mina föredragna ekonomiska och vackra leggings just nu

Mina föredragna ekonomiska och vackra leggings just nu

Finaste leggings för kurvor, lår och rumpor. Härlig såväl som ekonomiska leggings för löpare. Lulu Dupe. Athleta Dupe.

Finaste gåvor för löpare går till tå

Finaste gåvor för löpare går till tå

Finaste gåvor för löpare Head to Toe – Listning av Must Have Ger för din föredragna löpare (eller dig själv) den här säsongen!

Hårstudie-borrvågor med heta rullar

Hårstudie-borrvågor med heta rullar

Beachy Waves Tutorial med heta rullar. Exakt hur man får enkla strandvågor i huset snabbt. Rödhåriga hårspetsar krulla, stil och också

Topp 11 delar av Hamilton Musical

Topp 11 delar av Hamilton Musical

Topp 11 finaste citat från Hamilton samt mina föredragna delar av att se Hamilton Musical personligen i Los Angeles Pantages

Resa Jane -utvärdering för löpare

Resa Jane -utvärdering för löpare

Resa Jane -utvärdering för löpare. Jag försökte det såväl som att dela tips! Enkelt att använda bärbar urinalväska som är engångsbruk. Badr

⚡ av Shareaholic

.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *