Flat Ass Run

Jag gungade heck ur min körning idag. Jag skulle vilja kreditpoäng California Smog Air, men jag förstår att det verkligen är eftersom det är så platt här. Platta rutter = snabba körningar!

Vi slutade stannade vakna otroligt sent i går kväll med att umgås med min syskon och hans flickvän. De valde oss upp från flygterminalen runt klockan 22:30 såväl som vi hade fångat så mycket som gör!
Mina senaste videor

Podcast recaps från 6 augusti
Och här är en ny video med en snabb sammanfattning av 3 podcast som jag lyssnade på igår.
Podcasts återhämtas:

Dramaklubben – avsnittet April 2018 om Monica Lewinsky samt avsnittet i juli 2018 om Conan O’Brien samt hertuginnan av York Fergie. fascinerande grejer!

Morning Toast Podcast – Dagens avsnitt om heta ämnen inklusive E! Nyhetsuttalande att showen kommer att avbrytas helt (The Times har ändrats lite på sistone, men nu är det över).

Juicy Scoop med Heather McDonald – Intervju med Captain Sandy under däck Medelhavet

Fler videor

0 sekunder av 7 minuter, 26 sekunder

Bredvid
4 minuters underkroppsträning för löpare
04:49

leva
00:00
08:21
07:26

Ben såväl som jag slutligen gick till sängs runt 2:00 EST. Sedan vaknade jag klockan 06:30 PST och kände mig lite desorienterad.

Men jag har tittat framåt på att springa Spaniens herrlandslag i fotboll Tröja i min hemstad, så jag gick ut några mil. Jag slutade med att göra 3 mil snabbare än jag har kört på extremt lång tid.

3 miles i 25:17

Mile 1: 8:45

Miles 2: 8:24

Mile 3: 8:05

Jag sa lite tack för detta?

Efter min körning tog jag en banan med PB och sträckte sig lite. Mitt knä gör fortfarande ont, så jag är tacksam för att jag bara gjorde 3 mil.

Frukosten var en äggskjutande burrito och blåbär

“Sätt lite varm sås på min burrito baby …”

Sedan, Ben såväl som jag tog Roxy såväl som Bailey för en promenad.

Roxy aka “The Roxican”

Bailey aka “BAAKLEAF”

Jag använde för att se framåt för att gå med dem efter jobbet. Det är fantastiskt att vara Tunisiens herrlandslag i fotboll Tröja tillbaka.

I går kväll efter att jag städade tänderna upptäckte jag detta i min säng – min katt väntade på mig! Han skedade mig hela natten. Exakt hur bedårande är det?!

“Vegas” (som jag upptäckte vid banken när han var kattunge)

Min mamma fick den största skörden av avokado från sina träd i trädgården! Vårt kylskåp är packat med otroligt mogen såväl som välsmakande avokado som tigger att ätas! Vi slutade gräva in i dem igår kväll, men det finns mycket mer där det kom från <3 Vi har också lite fikonträd i ryggen. Jag tror att de är mogna idealiska nu, men jag var lika livrädd för att prova dem. Jag försöker bara hålla min fikon att äta i Newton -stil. Men jag övertalade Ben att prova det. Han sade att det inte var extremt bra, men kanske är han bara inte utnyttjad för det? Jag måste träffa mataffären för vissa papitas (mat som min hushållstelefon kallar det). Min mamma såväl som Matt är i Alaska fram till fredag ​​så vi kommer inte att se dem fram till dess! Skicka mig arbetsboken Spara Delning är omtänksam! Dela med sig Tweet Stift Dela med sig Post Dela med sig Fortsätt välja dessa: Kör såväl som koronavirusinformation såväl som resurser Kör såväl som koronavirusinformation såväl som resurser Att springa under Coronavirus bryter ut idéer för att hålla sig säkra, tillfredsställande och friska. Resurser för information om covid19 såväl som Runnin Stack på Miles Day 4 - Körning är inte terapi men det hjälper Stack på Miles Day 4 - Körning är inte terapi men det hjälper Online Running Svårighet Dag 4 Kontrollera in. Roliga löpare Memes Instagram samt idéer för att ta hand om stress och ångest samt stressKör på Marco Island Florida 2021 Kör på Marco Island Florida 2021 Var man ska springa på Marco Island Florida. Kör idéer för resor och sommartid strandresor. Florida Run Blogg och Exakt hur man använder Run / Walk -tekniken för långa körningar Exakt hur man använder Run / Walk -tekniken för långa körningar Exakt hur man använder Run/Walk -tekniken för maratonträning på lång sikt. Trick till halvmaraton samt full träning. Mexikos herrlandslag i fotboll Tröja Varför springa/gå m

Stack på milen som kör svårigheter 2020

Stack på milen som kör svårigheter 2020

Gratis löpande svårigheter 2020. Stack på Miles kör svårigheter med utskrivbar körsträcka och körtips. få FR

Mål för att hjälpa dig att springa mycket bättre – Stack på Miles Svårighetsdag 1

Mål för att hjälpa dig att springa mycket bättre – Stack på Miles Svårighetsdag 1

Gratis 30 dagars körningssvårigheter Dag 1. Exakt hur du sätter ditt körmål. Stack på milen kör svårighet november 2021

⚡ av Shareaholic

.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *