5 skäl till varför alkohol kommer att förstöra dina muskelvinster

Jag får e-post varje dag från blivande muskelbyggare över hela världen, och en av de vanligaste frågorna jag ställer är ”påverkar dricker verkligen muskeltillväxten bearbeta?” Jag är ledsen att säga det, men ja, för mycket alkohol kommer praktiskt taget säkert att ha en betydande Leeds United Tröja negativ inverkan på dina muskelbyggande resultat.

Alkohol är mycket mer skadligt än många tror, och det är mycket viktigt att du förstår hur detta läkemedel (ja, alkohol är ett läkemedel) påverkar dina framsteg. Detta är inte ett tal mot läkemedel, men om du är viktig för att uppnå en riktigt enastående kroppsbyggnad, borde du säkert vara medveten om de fem huvudsakliga sätten att alkohol bromsar dina vinster …

1) Det påverkar negativt proteinsyntes.

Proteinsyntes är processen där aminosyror förenas för att bilda kompletta proteiner. Överdriven alkoholkonsumtion bromsar denna process med upp till 20%, och eftersom dina muskler består av protein kan du se hur detta är ett problem.

2) Det sänker testosteronnivåerna och ökar östrogen.

Testosteron är det mest väsentliga muskelbyggande hormonet i kroppen. Ett av de begränsande elementen som identifierar hur mycket muskler en person kan skaffa är deras nivå av fritt flödande testosteron.

3) Det orsakar uttorkning.

Njurarna bör filtrera mycket stora mängder vatten som köps för att bryta ner alkoholen, och detta kan resultera i svår uttorkning i kroppen. Vatten spelar en absolut viktig roll i muskelbyggnadsprocessen, och att till och med vara något uttorkad är ett recept för katastrof. Musklerna ensam består av 70% vatten.

4) Det tappar kroppen av vitaminer och mineraler.

Alkoholkonsumtion orsakar vitamin A, C, B: s, kalcium, zink och fosfor dräneras i snabba hastigheter. Vitaminer och mineraler håller varje liten process i din kropp fungerar ordentligt, och många av dessa processer involverar muskeltillväxt och underhåll.

5) Det ökar fettlagring.

Med 7 tomma kalorier per gram kan alkohol faktiskt vara ganska gödande. Alkohol stör också Krebs cykel, som spelar en viktig roll i fettförbränning.

Det är viktigt att ha kul i livet, men för mycket kul kan resultera i problem. Om du är viktig för att uppnå betydande muskelbyggande resultat, måste du verkligen övervaka ditt intag av alkohol och se till att du konsumerar det med mått. Några drinkar här och det borde inte SS Lazio Tröja vara problem, men om du befinner dig dricka varje helg kan du praktiskt taget kyssa dina muskelvinster adjö.

Om du bestämmer dig för att gå ut och festa, se till att du dricker mycket vatten och att ge dig själv med vitaminer/mineraler och en proteinrik måltid.

Jag rekommenderar inte att du kretsar hela ditt liv kring ditt muskelbyggande program, så var inte rädd att gå ut och ha det bra en Kameruns herrlandslag i fotboll Tröja gång i taget. Se bara till att hålla dina drickskvällar sällsynta (inte mycket mer än en gång i månaden) och närar dig korrekt för att minska effekterna. Så länge du övervakar vad du gör kan du uppnå en enastående kroppsbyggnad och ha ett socialt liv på samma gång.

Sean Nalewanyj är en bodybuilding-expert, fitnessförfattare och författare av toppsäljande bodybuilding e-bok Sanningen om att bygga muskler.

Du kan lära dig mycket mer genom att gå till hans webbplats: www.musclegaintruth.com

För Sean’s Complete Muscle Building System klicka här!

___________________________________________________________________________________SEAN NALEWANYJ är en bodybuilding-expert och författare av toppsäljande Internet Bodybuilding E-Book: Sanningen om att bygga muskler. Du kan hitta mycket mer information genom att gå till hans webbplats: www.musclegaintruth.com

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *