Inget fett No Good

Hej! Hur går det dit? Här är det en hektisk dag med att springa och äta de nya glutenfria cheerios.

Hörde du att General Mills eliminerar något vilda vete eller korn från havreförsörjningen i deras Cheerios? Japp, nu kommer några av sorterna att vara glutenfria! Du kan kolla in detaljerna här.
Mina senaste videor

Rese Jane Review
Resa Jane Portable Urinal Review.

Fler videor

Bredvid
Marathon Training Day 6
01:19

leva
00:00
08:21
08:01

Det var igår faktiskt. Idag gick jag en körning och gjorde sedan min oavsiktliga fransk toastpannkaka igen. Jag tror att det här kommer att bli min frukost varje dag ett tag. Det är konstigt men välsmakande och jag älskar det.

Lunch var en stor sallad. Normalt lägger jag solrosfrön (bra för din sköldkörtel och läckra!) På mina sallader eller andra nötter. TSG 1899 Hoffenheim Tröja Jag hade inget i huset idag så jag gick utan. Ingen stor.

Men jag insåg efter frukost och mitt på morgonen efter lunchen efter lunch var jag fortfarande otroligt hungrig. Jag trodde att jag kanske bara hade en “hungrig dag”.

Har du någonsin dagar där du bara är hungrare än vanligt? Och när du tänker på det – det är verkligen hunger och inte tristess eller känslor eller något ?? Ja. Det händer.

Men idag kunde jag inte bli nöjd. Slutligen insåg jag att jag praktiskt taget inte hade något fett idag. Fett (helst hälsosamma fetter) är oerhört Portugals herrlandslag i fotboll Tröja mättande. De hjälper dig att hålla dig full och avvärja slumpmässiga begär. Jag hade faktiskt inga bra hälsosamma fetter i mitt hus – jag var allt av mutter och nötter.

#Misslyckas

Så jag försökte skjuta upp det och få lite arbete men på allvar – jag var fortfarande hungryhungryhungry. Jag gick ut för en otroligt snabb shoppingresa för att hämta lite PB innan jag åt alla mina yoghurt på en gång. Och efter att ha haft lite bröd med PB skivat på det så snart jag gick in i dörren känner jag mig mycket bättre.

Att äta inget fett Belgiens herrlandslag i fotboll Tröja är inte bra! Noteras.

I andra nyheter … några människor frågade om Roxy och Vegas kommer överens. De brukade leva tillsammans så ja, de gör det. Jag menar, Vegas är fortfarande en katt = han älskar inte exakt någon. Men han tolererar Roxy okej.

Detta är så nära som de fick umgås:

I relaterade nyheter: Han är en avlägsen svin! Titta på hans bit tass och det “inte prova det” ansikte.

Fråga: Vad är din favoritmutter eller hälsosamt fett i dag?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *