4 hälsosamma semestermatersättare

Jag är så uppmuntrad. I stället för att se helgdagarna som en tid av obruten övergivenhet, börjar skuld efter infallen, många människor (och förhoppningsvis detta inkluderar dig) börjar töja det.

Här på FoodTrainers, snarare än klienter som går MIA fram till januari, registrerar de sig för vårt foodstalking-program där vi har dagliga e-postincheckningar. Och låt oss vara tydliga – jag är inte här för att insistera på att du undviker dina favoritbitar. Snarare föreslår jag att du håller dig till bara de.

Så om du är i det hälsosamma semesterlägret, här är mina “Gruppon helt gratis riktlinjer.”

Var tråkig

Ditt schema är tillräckligt nötigt. Det finns inget behov av att återuppfinna det friska hjulet den här tiden på året. Håll dig fast vid dina personliga hälsosamma metoder som du vet att du fungerar (om du har min bok, Little Book of Thin, finns det några bra idéer i kapitel ett). Men oavsett om det är din grekiska yoghurtfrukost eller din favoritspinnklass, när scheman är packade och nötiga, är upprepningen lugnande.

Ta på sig de boozy pauserna

Semestern tenderar att vara en fri för cocktails. Så se till att du inte går överbord. Håll dig fast vid den beprövade regeln: ha ett glas vatten per dryck eller för att bromsa dig själv och hålla dig hydratiserad. Det funkar verkligen.

Ät fermenterade livsmedel

Mer specifikt, ät en fermenterad mat om dagen för att hålla alla möjliga problem borta. Fermenterade livsmedel med goda bakterier är inte bara bra för tarmen; De hjälper faktiskt vårt humör och vikt. Vi har pratat om detta tidigare. Några enkla alternativ: yoghurt, miso och kombucha.

Sov för att vinna

Som en av mina favoritskådespelare som Amy Poehler vet, kommer du att tolerera ditt familjedrama mycket mycket mer hälsosamt om du får 7-8 timmar om natten. Och du vet verkligen hur viktig sömn är för din allmänna hälsa. Det är sanningen.

Mina fyra favorit hälsosamma semesterersättningar

I stället för äggnog väljer du cider (alkoholhaltig eller alkoholfri) för halva kalorierna. Det har Club America Tröja socker men det är inte en hel måltid i ett glas. Och om du älskar den måltiden i glaset (som jag gör), byt mandelmjölk för grädde i ditt ägglogrecept.

I stället för grisar i en filt eller fylld svamp (liknande kalorier) väljer du räkorcocktail. Åtta räkor med cocktailsås har färre kalorier än de fyra små piggies.

Istället för potatismos, prova mosad blomkål. Lägg sedan till lite tryffelsalt så är du bra att välja en hälsosam version av en av de bästa semestersidorna.

Och slutligen, istället för Pecan Pie (som toppar varje värsta behandlingslista från år till år) migrerar till organisk pumpa paj eller Leicester City Tröja gå “CrustaLess.” Pumpa har några oväntade hälsofördelar. Ännu bättre, gör din egen paj med hälsosamma ingredienser och gå lätt på sockret.

Vad är din mest betydande semestermatutmaning? Och hur många Fitbit -steg kan du få på en semesterfest?

Denna information är endast för utbildningsändamål och är inte avsedd som ersättning för medicinsk Santos Laguna Tröja diagnos eller behandling. Du borde inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla ett hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fitnessrutin.

Lauren Slayton

Lauren Slayton, MS, RD, är författaren till The Little Book of Thin och utvecklaren av FoodTrainers -bloggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *