3 Grundläggande metoder för att upptäcka Fitbit Buddies

Med tillägg av samhället är det nu mycket lättare att hitta, länka till, samt spåra alla dina Fitbit -kompisar idealiska med Fitbit -appen.

Fler kompisar indikerar mycket mer motivation – kompletterar med kollegor på topplistan, får ditt hushåll att flytta Japans herrlandslag i fotboll Tröja med en Fitbit -utmaning, samt applådera på dina BFF när de når sina stegmål. Du kan till och med se samt dela märken med dina kompisar i appen. Det är ingen tvekan om att Fitbit -individer med kompisar tar 11 procent mycket fler steg!

För att komma igång trycker du bara på stadsikonen i den nedre navigeringsfältet i Fitbit -appen samt tryck sedan på “+” i det översta ideala hörnet.

Härifrån finns det tre metoder för att upptäcka vänner.

Kontakter: Bjud in alla personer i dina kontakter att vara en US Sassuolo Tröja Fitbit -vän. Fitbit -appen för Windows Windows 10 kan på samma sätt visa dina kompisar av kompisar om dina kompisar inte privatiserar deras kompislista.

Facebook: Om du väljer att länka din FitBit såväl som Facebook -konton, kommer du att kunna se vilka av dina Facebook -kompisar som har sitt Fitbit -konto kopplat till Facebook. Om du har mycket mer än ett Facebook -konto kan du bara länka ett till ditt Fitbit -konto.

E -post: Skriv in e -postadressen för en individ för att vilja bjuda in till Fitbit.

När du har kopplat till nuvarande vänner ska du göra nya genom att gå med i ämnesspecifika grupper, likaså erbjuds i avsnittet Fitbit-app. Se till att din app har de aktuella uppdateringarna för att komma igång idag!

Relaterat innehåll:
7 metoder för att vinna alla typer av stegutmaningar – plus två taktiker som inte fungerar
Förvandla din promenad till en totalkroppsövning på banan
9 Grundläggande metoder FitBit kan stödja din självvårdsrutin

Denna information är endast för akademiska funktioner såväl som inte är avsett som en ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du får inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla en hälso- och hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en Chelsea FC Tröja ny fysisk fitnessrutin.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *