High Five till min favorit Instagram och pommes frites …

Tydligen är det nationella hög femdagar !! Och för att hedra denna roliga (men otroligt slumpmässiga) semester på dagen ger jag en hög fem till mina favorit saker / människor / löpande saker / andra …

5 Favorit Instagram -konton:

1. @f *** Jerry – roligt!
Mina senaste videor

Min charmiga partner i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
Min charmiga partner i Pysch -avdelningen: en memoar
av Mark Lukach

Ljudbokgranskning av den bästsäljande memoaren som släpptes 2017.

Är det en bra lyssnande?
Jag delar en snabb recension av den bok som finns tillgänglig på Audible.

Från Amazon:

En hjärtskärande men hoppfull memoar av ett ungt äktenskap som omdefinieras av mentalhälsoproblem och bekräftar kärlekens kraft.

Mark och Giulias liv tillsammans började som en sagans romantik. De blev kär vid arton, gifte sig vid tjugofyra och började sitt drömliv i San Francisco strax efter. Men när Giulia var tjugosju, fick hon en skrämmande och oväntad psykotisk paus som landade henne i psykavdelningen i nästan en månad. En dag var hon livlig och väl justerad; Nästa var hon illusionell och självmord, övertygad om att hennes nära och kära inte var säkra.

Fråga:
Vilken bok eller podcast lyssnar du på nu ??

Vad måste jag lyssna på nästa?!

Länkar till boken och andra recensioner finns på runeatrepeat.com

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 31 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 5
04:34

leva
00:00
08:21
05:31

2. @amyshumer – Eftersom jag vill se känner jag mig vacker och jag vill aldrig se filmer!

3. @FozzCook – Detta är det första Golden Retriever -kontot som dök upp när jag just kontrollerade. Men jag älskar alla gyllene konton långt för mycket.

4. @thedad – Jag älskar pappa skämt. Har vi någonsin pratat om detta? Jag tror att hälften av mina skämt är otroligt ost pappa skämt och den andra hälften är så olämpliga att jag kan behöva göra några extra kreditpoäng för att komma in i himlen.

5. @Bluezones – De blå zonerna är platser i världen där människor lever ett långt hälsosamt liv utöver andras konventionella ålder och hälsa. Jag läste om de blå zonerna för några år sedan och har varit besatta av dem sedan dess. Och jag älskar att prata om dem med människor som visar det minsta intresset för dem. Kärlek!

5 favoritlopp:

1. Jerusalem Marathon

2. NYC -maraton

3. La Marathon

4. Las Vegas Half Marathon

5. Catalina Marathon

*** Egentligen – jag vill inte engagera mig i den här listan över favoritlopp. Jag fortsätter att byta köp och byta några av tävlingarna … och 5 timmar senare kommer jag bara att publicera detta och säger att jag gillar dessa lopp mycket men jag säger inte att de är bäst i den här ordningen. Men också – kanske de är.

5 Favoritmat den här veckan:

1. Mango – otroligt mogna är magiska.

2. Pad Thai

3. Hemlagad pizza

4. Yoghurt med massor av pålägg

5. Flourish Chocolatta Ben & Jerry’s Ice Cream – Detta var en mycket oväntad leverans från en kompis och var det för mig att stänga av glass.

5 saker du måste veta:

1. Des Linden trodde att hon kanske inte avslutade Boston Marathon i början av loppet. Uppenbarligen berättade hon för Shalene Flanagan att hon kanske utnyttjade och brukade hjälpa till att blockera vind eller stödja Flanagan. Hon bromsade när Flanagan stannade vid en Porta Potty. <- Ingenting som leder fram till denna punkt skulle leda till att du tror att Might skulle i slutändan vinna loppet. Hon fortsatte. En av hennes Mottos är att "fortsätta dyka upp". kom ihåg det. Fortsätt. fortsätt att dyka upp. Du kan läsa mycket mer om Des Lindens Boston Marathon -vinst och hur idrottsskap jag indikerar idrottsutveckling kan ha hjälpt henne att vinna. 2. Forskare hittade ett enkelt sätt att stoppa blåsor! 3. Du kan få gratis McDonalds pommes frites den här månaden genom att använda deras app för att köpa och betala med Apple Pay - så länge det är på fredag. Gratis pommes frites på fredag ​​!! Det här är det bästa! Men - kan du få Apple Pay på Android ?? Få mycket mer information på Food & White Wine här. 4. National Oatmeal Cookie Day och National Raisin Day är 30 april. Är det en lil udda att de är på samma dag och russin i havregrynkakor är anledningen till att jag har beroende av frågor? 5. OC Marathon & Half Marathon är 6 maj! Det är på mitt schema och jag gick oväntat av väntelistan för att bergen till havs ... så jag tror att jag gör båda! Vi måste prata om detta! (Läs som: Jag måste prata detta i terapi och med dig med tanke på att jag inte har kört ett maraton med tanke på det förra året och oväntat kör jag 2 på en månad ??) I alla fall. Om du vill köra Orange County Marathon eller Half Marathon få 10% rabatt med kupongkod: RER10off Fråga: Vem är din favorit Instagram -löpare eller Eater? Vilka är dina 5 favoritmat den här veckan? Skicka mig arbetsboken 48sav Delning är omtänksam! 48 StiftDela med sig Tweet Dela med sig Post Dela med sig

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *