Blue Apron Discount Code – Gluten gratis natt & köttlös måndag

Jag gjorde en annan fantastisk vecka med blå förkläde måltider och Celta de Vigo Tröja jag har en rabattkod för dig att njuta av middagarna också! Bonus: Med tanke på att jag försöker äta vegetarian den här månaden begärde jag inget rött kött eller fläsk i mina måltider. Jag slutade med en pescatarian maträtt (som jag tror också är glutenfri) och en vegetarisk maträtt. Perfekt!

Jag tillagade den mexikanska räka stekt ris först med tanke på att jag ville förbereda räkor när den fortfarande levererades nylevererad.
Mina senaste videor

5 minuters körning uppvärmning
Snabbt uppvärmning för löpare. 5 minuters körning uppvärmning före din körning. Hur man gör sig redo att springa. idéer för vad du ska göra innan du springer

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 34 sekunder

Bredvid
Lär dig av en dålig körning
03:48

leva
00:00
08:21
05:34

Denna prep var ganska lätt med tanke på att du inte riktigt behöver “krångla” med ris. Jag startade just det och koncentrerade mig sedan på att hugga grönsakerna. Avokadot var min favoritdel (alltid är) och den var perfekt mogen. Kärlek.

Jag skulle personligen inte kalla denna maträtt “stekt ris” för mig måste stekt ris få ett ägg knäckt i det. Men jag skulle kalla det spanska ris säkert. Detta liknar hur min mamma lagar spanska ris – men mer fantasi!

Pro tips: När du lagar mexikansk mat, se till att du har en margarita i närheten. Det är det enda sättet att vara äkta. #vetenskap

Kanske vänta tills du är klar med att hugga för att smutta …

Det mexikanska räka stekt risreceptet samlades otroligt snabbt. Jag njöt verkligen av den här. (Obs: Måltidens huvudingredienser verkar glutenfria, men jag vet inte vad som fanns i kryddblandningen så jag kan inte vara säker på att det var G-fritt. Pastarätten nedan var absolut inte glutenfri.)

Bonus: Jag uppskattade verkligen att denna måltid gjordes med brunt ris. Blue Apron använder många vegetariska och hälsosamma alternativ på receptsidan.

Sidanmärkning: Dessert var den här stora oljiga chokladkakan som Ben fick allt för mig! Jag tror att någon försöker få min kärlek och vet exakt priset

Jag delade en bit, men hävdade all den mörka choklad på toppen för mig själv.

Den andra måltiden var våren strozzapreti pasta. Detta var den vegetariska maträtten som jag gjorde för “köttfri måndag”. Jag har aldrig haft Strozzapreti pasta tidigare, det är inte en form av pasta som jag ens har sett i butiken men jag älskade det.

Jag gör sällan såser från grunden, men jag älskar hur blått förkläde lärde mig hur man gör en grundläggande gräddsås med denna maträtt. De ger Manchester United Tröja dig alla ingredienser och stegen i köp och innan du vet det “BOOM!” Jag gjorde bara en snygg pastasås ensam.

En av mina favorit saker med Blue Apron är att vissa recept ger dig en matlagning 101 lektion i olika typer av köket. Jag är inte oerhört bekant med italiensk matlagning, så jag uppskattade att lära mig att göra en gräddsås. Det finns allt från Jambalaya till Lamb Gyros till Moo Shu -grönsaker på deras recept sida! älskar det.

Vill du ha några sekunder? Kolla in mitt sista Blue Apron -middagar med Sport Club Internacional Tröja två olika måltider.

Blue Apron rabatt

De första 50 RER -läsarna som registrerar sig kommer att få två gratis måltider! Klicka bara här för att komma igång. <-- Njut av! Fråga: Vad hade du till dessert igår kväll? Vad åt du till middag? Friskrivningsklausul: Det här inlägget sponsras av Blue Apron. Alla åsikter är mina egna. Blue Apron sa inte att dessa måltider var vegetariska eller glutenfria, det är min åsikt om ingredienserna. Skicka mig arbetsboken Spara Delning är omtänksam! Dela med sig Tweet Stift Dela med sig Post Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *