2021 Marathon Race -uppdateringar såväl som tillkännagivanden

Hej! Många enorma vårmaraton har avslöjat att de driver sitt typiska tävlingsdatum till hösten. Boston Marathon (vanligtvis i april) såväl som Los Angeles Marathon (vanligtvis i mars) är bara två av de lopp som har valt att hålla ett personligt evenemang samtidigt som man skjuter tillbaka race -dagen till hösten.

Det är intressant att höra att “riktiga” personliga tävlingar snart kommer tillbaka! Men det är viktigt att komma ihåg – många av de enorma maraton (när det gäller antalet löpare) gör fortfarande inga typer av garantier. Om du kommer att registrera dig för att genomföra dessa lopp – kolla in termerna noggrant så att du förstår exakt vad dina val är i situationen avbryts, ändras, ändras till online eller skjutas upp.

2021 maratondatum (från mars 2021)

Här är en lista över maraton du kan köra 2021! Från och med nu har dessa lopp personligen evenemang som arrangerats för i år. Vissa är på sin typiska tävlingsrutin såväl som andra har drivit tillbaka sin typiska tävlingsdag från våren till hösten eller vintersäsongen 2021.

Var noga med att dubbelkontrollera tävlingsdatumet, att evenemanget är personligen såväl som deras policy i situationen som loppet slutar avbrytas, försenad till ändrad till virtuell. (Jag kommer att länka till så många som möjligt för att göra det enkelt. Men inspektera deras sociala nätverk och alla typer av tillkännagivanden på webbplatsen för covid19 -uppdateringar såväl som policyer.)

Lista över maraton du kan köra 2021

Boston Marathon – 11 oktober 2021 [skjutit upp från det typiska aprildatumet. Öppet för ett mindre fält – 20 000 löpare. Dessutom är det nya online -tävlingsvalet tillgängligt för 70 000.]

Rock N Roll Marathon -serien – Många av loppen 2021 har avbrutits såväl som några andra har omplanerats för senare under året. Du kan registrera dig för 2022 -loppen för Arizona, Las Vegas samt New Orleans nu. Kontrollera webbplatsen för uppdateringar.

Myrtle Beach Marathon – 1 maj 2021 [skjuts upp från typiskt datum]

Surf City Marathon & Half Marathon – 11 september 2021 [skjuts upp från typiskt februari -loppdatum]

San Francisco Marathon-18-19 september 2021 Det finns ett personligt lopp och val att göra ett online-lopp. Avstånd inkluderar: 5k, 10k, halvmaraton, full maraton samt ultraloppalternativ. Webbplatsen har information om sin plan att återvända till att springa i vanliga frågor.

Twin Cities Marathon – 3 oktober Loppet har ett antal distansval – Full Marathon, 10 mil, 10k samt 5K.

Chicago Marathon – 10 oktober 2021 [Race Entry är baserad på ett lotteri såväl som nu stängt]

Long Beach Marathon & Half Marathon – 10 oktober 2021

Flying Pig Marathon – Online kan dock vara tillgängligt för ett personligt evenemang för 31 oktober 2021

Garmin Marathon – 6 november 2021 [uppskjuten från typiskt datum.]

LOS ANGELES MARATHON – 7 november 2021 [skjuts upp från typiskt marsjatum.]

Orange Region Marathon – 7 november 2021 [uppskjuten från typiskt maj -datum.]

New York City Marathon – 7 november 2021 [Race Entry baserat på lotteri]

Run Disney Marathons såväl som halva maraton – Walt Disney World Marathon (hälften såväl som Goofy Challenge), Disney Princess Half Marathon samt Star Wars Half Marathon (vanligtvis körs på Walt Disney World i Orlando, FL) är alla online -lopp för 2021. Alla körning Disney -evenemang som för närvarande noteras på webbplatsen erbjuds från mars 2021. Röda vinet såväl som Dine Half Marathon hålls vanligtvis i november – det noteras inte på webbplatsen ännu, så det finns en möjlighet att det kan vara en personlig händelse. Jag kommer att uppdatera här när de gör tillkännagivandet.

Marine Corps Marathon – Online -lopp endast från mars 2021

Kaliforniens världsomspännande maraton – 5 december 2021 Detta lopp är vanligtvis i december samt arrangerad att hållas som vanligt.

Honolulu Marathon – 12 dec … Jul på Hawaii någon?

Hur man upptäcker regionala raser som inte avbryts

Nedan satte jag ihop en kort lista över halvmaratonlopp i Kalifornien som inte avbröts såväl som att hålla i personevenemang i år. Riktlinjer såväl som policyer för vilka typer av händelser som är tillåtna, vilken storlek såväl som hälso- och hälsokraven – varierar baserat på plats. Kalifornien är på den mycket mer restriktiva sidan av saker så 99% av tävlingarna och löpningsevenemang har avbrutits tillsammans. Men jag har sett på det sociala nätverket att andra specifikationer har haft personliga raser eftersom sommaren. (Jag lämnar mina åsikter såväl som att bara dela fakta.)

Kontrollera med din regionala löpbutik, löpningsklubbar, stadsplatser samt evenemangslistor för att se om det finns körningar eller lopp i ditt område. Vissa små, regionala rasorganisationer verkar ha lite mycket mer flexibilitet för att passa social distans, masker före början såväl som annan hälso- och hälsopolitik eftersom de samordnar en mycket mindre grupp än enorma stadsmaraton med över 30 000 löpare.

Plus – många löpklubbar såväl som rasorganisationer har drabbats extremt svårt ekonomiskt av pandemin (i princip kan inte ledat Company alls 2020). Så att stödja regionala körningar såväl som tävlingar är en fantastisk metod för att se till att de kommer att vara runt nästa år.

De flesta av de raser som hittills har hållits är mindre händelser med riktlinjer för social distans, mask med såväl som strikta hjälpstationsprotokoll (eller inga hjälpstationer samt krav för att få ditt eget vatten). Var noga med att titta över all information för ett lopp innan du indikerar såväl som att inspektera igen innan loppet i Situation Race -arrangörerna har lagt till någon typ av påminnelser eller krav.

2021 Halvmaratonuppdateringar

Nedan finns en lista över huvudsakligen Kaliforniens halvmaraton för 2021. Många lopp har inte valt (eller meddelat?) Händelsetplaner för året ännu. Inspektera deras webbplats såväl som sociala nätverksmeddelanden för uppdateringar.

Obs: En del loppinformation såväl som registreringsplatser har 2021 datum för dessa lopp men när du går till den faktiska tävlingsplatsen konstaterar det att loppet kommer att vara virtuellt. Se till att loppet du registrerar dig för är en online / personligen kör om det är vad du vill. Avgifterna för några av online -loppen är extremt lik i personhändelser så det är inte uppenbart baserat på vad du betalar att det är “bara” ett online -lopp.

2021 Half Marathon Races (Kalifornien)

Valencia Path Race – 2021 Avbryts

La Jolla Half Marathon – 2021 Datum TBD i oktober

Berg till Beach Half & Full Marathon – Avbruten för 2021 (uppdaterad till Touchless Event)

Oakland Bay Bridge Half Marathon – (maj 2021) Race avbröts / försenades till 2022

Long Beach Marathon & Half Marathon – 10 oktober 2021

Santa Barbara Red Wine Region Half Marathon – 23 oktober 2021

Orange Region Half Marathon – Försenad till 7 november

Här är några mycket mer resurser för att hjälpa dig att bli beredd att driva ditt finaste liv!

Kör samt träningstips:

5 minuters förhandsuppvärmning

7 förslag för att köra ditt finaste online -lopp del 1 eller lyssna för att köra Eat Repeat Podcast 123

Stående kärnträning för löpare

Vad Boston Marathon -avbokningen innebär för tävlingar – Run Eat Repeat Podcast 125

Följ @Runeatreepeat på Instagram för vardagliga tips, uppdateringar och kul!

Skicka mig arbetsboken

2sav

Delning är omtänksam!

2

Stift

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Vad du ska göra om ditt lopp avbryts på grund av Coronavirus

Vad du ska göra om ditt lopp avbryts på grund av Coronavirus

Exakt hur man flyttar om såväl som tåg om ditt maraton, halvmaraton, 10K, 5K avbryts. Coronavirus samt körtävlingar grupp R

Racedrabatter samt rabattkupongkoder-RNR San Diego, Lexus snörning, Revel Marathon samt mer!

Racedrabatter samt rabattkupongkoder-RNR San Diego, Lexus snörning, Revel Marathon samt mer!

Ny omgång av racer -diskonteringsräntekoder för kommande maraton, halvmaraton, 10K samt 5K -lopp. Detta inkluderar RNR San Di

Major Marathon Race -registreringsfrister

Major Marathon Race -registreringsfrister

Lista över de mest betydande maratonerna i USA samt datum för att registrera sig för varje lopp. Tidsfrister såväl som krav på att köra NYC Mara

Finaste online -lopp för 2021

Finaste online -lopp för 2021

Listan över de allra bästa online -loppen som ska köras 2021. 5K, 10K, Half Marathon körs med medaljer samt skjortor. Exakt hur man väljer det bästaNya rabatter med rabatter samt rabattkupongkoder OC Marathon, glädjer samt mer!

Nya rabatter med rabatter samt rabattkupongkoder OC Marathon, glädjer samt mer!

Orange Region Marathon Half Marathon Disbatt Rate Code, Lexus Lace Up Race Series Discount Rate for Irvine, Ventura, Palos Verdes

OC Marathon Training Plan såväl som racedabatträntekod

OC Marathon Training Plan såväl som racedabatträntekod

Maraton såväl som halvmaratonutbildningsplan mellanprodukt för att bli snabbare eller PR. För löpare med ett tidsmål. Stamina Traini

⚡ av Shareaholic

.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *