En bra promenad med en gammal bok och matgåvor

Jag var tvungen att klippa ut från mitt test tidigt för att göra läkarens möte. Så jag gjorde i princip bara mitt bästa med den tid jag hade och vände in det. Läkaren sa att jag inte dör (jag sa till Ben om jag var att han skulle sprida min aska Kalifornien). Jag har de första tecknen på bronkit, men kan förmodligen slåss mot det med vila och mer mucinex. Han ordinerade också en inhalator för att hjälpa mina lungor, men jag är på staketet om att få det.

Efter testet och mötet var jag lite spräckt. Jag åt lunch (rester av panera och sallad) …
Mina senaste videor

4 minuters stående kärnträning för löpare
Stående ABS -träning du kan göra hemma. Inga utrustningskärnövningar kan du göra stående upp före eller efter en körning. Snabb tutorial på 5 träningsrörelser för en stark kärna och för att utmana din balans.

Fler videor

0 sekunder av 4 minuter, 31 sekunder

Bredvid
American Dirt Book Review
12:07

leva
00:00
08:21
04:31

Och några körsbär till efterrätt?

Och tog sedan en trevlig promenad med en gammal bok – Geneen Roths “När du äter vid kylen, dra upp en stol”. Jag har haft den här boken i flera år och verkligen älskar Roths inställning till intuitivt ätande. Hon är verkligen ärlig i alla sina böcker också. Om du inte har problem med berg -och dalbana bantning eller binge äta – skulle du förmodligen inte få det, men om du gör det rekommenderar jag alla hennes saker. Ben’s mamma var tvungen att skicka våra julklappar eftersom vi bara gjorde en bagage när vi åkte till Florida. Igår fick vi all vår byte plus några extra! Hon tillade några matgåvor som den här kött- och ostlådan:

Jag är mest intresserad av den här osten …

Och dessa senap … Cranberry Mustard – det här kan vara riktigt bra eller riktigt dåligt?

Och denna irländska whiskykaka. Vi öppnade den i går kväll och jag hade en bit. Det är faktiskt riktigt bra! Jag förväntade mig inte mycket av en boxad tårta, men den är super fuktig. Det påminner mig ganska om något jag gjorde i min lättbakningsugn av någon anledning (men på ett bra sätt, om det är möjligt). Nu är vårt hus i shambles och jag måste rengöra det innan jag har en uppbrott (vanligtvis jag Kan leva i en röra, jag vet inte vad som händer med mig?).

Fråga: Någon som har fantastiska planer för helgen?

Jag: Vi träffar några kamrater för en par spelkväll imorgon. Jag är glad ? other than that…nope.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *