5 indikationer på att du kräver ny träningsutrustning

Hej! Idag arbetar jag med Danskin nu för att lyfta fram några av deras “Fit for Everything” -kläder. Jag har verkligen använt deras saker för allt! Från flygterminalen till att köra ett lopp till uthållighetsträning i huset till att gå för kaffe – det finns massor av olika alternativ. Förutom att de är förvånansvärt låga kostnader. Bom. Så det finns ingen anledning att ta några nya bitar att lägga till i din träningsutrustning.

Tja, om du fortfarande har några skäl till att jag delar 5 indikationer på att du kräver ny träningsutrustning …
Mina senaste videor

Innan vi var Strangers Review
Innan vi var främlingar av Renee Carlino bokrecension.
Snabba tankar såväl som förslag för ljudböcker. Berättelsen, berättaren, utvärderingen samt mer om A bra lyssningsserien.

Fler videor

0 sekunder av 9 minuter, 42 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 2
01:45

leva
00:00
08:21
09:42

1. Det är inte i form rätt.

Att vara självmedveten om en skjorta som är lika snäv eller en dragskon midsektion som fortsätter att lossa är super frustrerande. Det tar bort från att kunna gå vilse i ditt träningspass och bara njuta av det! Kläder som är lika snäva eller lika loss är ingen bueno när du försöker flytta din kropp och få din svett på. Om detta är situationen – kasta ut dem samt få träningsutrustning som passar din kropp som den är idag.

2. Det utlöser skavning.

Detta är ett av de värsta problemen med körutrustning, men skavning kan uppstå när du gör någon typ av svettig träning eller repetitiv rörelse. Förutom när ett område i din kropp har skakats kommer det att fortsätta att bli irriterad om du bär liknande redskap och/eller fortsätter att skrubba det området.

Om du förstår ett specifikt par shorts eller en sportbh utlöser skavning – bli av med det. Jag förstår att det är svårt Schweiz herrlandslag i fotboll Tröja att tillhandahålla en produkt av plagg som är ny eller bedårande – men kom bara ihåg exakt hur mycket det suger att kliva i duschen samt känna att sting av vatten träffar en rå del av din hud. AJ!

Gå ut och få sportbh som i form du väl såväl som producerad träning med hög effekt.

Jag gillar Danskin nu sportbh som har en rygglås för att springa. liksom jag använder en en främre zip -sportbh för uthållighet.

3. Det är inte synligt i svagt ljus.

Om OGC Nice Tröja alla dina löpnings- eller cykelutrustningar är mörk såväl som svår att se – behålla det för gymmet. Få sedan lite ljusa, reflekterande redskap för att träna ute. Oavsett vilken tid på dagen – du bör sträva efter att vara så synlig som möjligt för förare såväl som cyklister. Människor (själv inkluderade) blir distraherade, är upptagna, har en hel del på sig och kan “zonera ut”. Se till att du är klädd i en ljus topp för att lägga till en liten säkerhet till externa aktiviteter.

(Danskin som nu toppar i orange bilden ovan erbjuds. Detta är liknande.)

4. Det gör dig självmedveten.

Om du fortsätter att använda exakt samma capris/tankkombination varje enskild träning eftersom det är det enda du känner dig bra i … du kräver mer redskap.

Jag har löpande toppar såväl som shorts som får mig att känna mig extra jiggly eller bara är 1/4 tum och korta och få mig att känna att det finns en stor neonindikering som pekar på min celluliter när jag springer så jag bär dem aldrig. Ja, vi kan berätta för oss själva-det spelar ingen roll, du ser bra ut, ingen bryr sig … men om du känner dig självmedveten i det-ge det bort. Förutom att få dig en fitnesscenterkläder som får dig att må bra!

(Danskin nu lagringstank såväl som matchande capris.)

5. Det är gammalt eller illaluktande … eller båda.

Riktigt samtal – några av mina löputrustning luktar grovt. Jag har försökt tvätta den med vinäger. Jag har använt sport tvättmedel. Det här borde fungera i teorin – men jag tror att många mil och svett och tårar verkligen har bakat det som stinker in! Brutto, hur sant.

Om din utrustning luktar – bli av med det. Det är svårt att göra kompisar utan det hinderet!

Åh, liksom om din utrustning är någon typ av följande: Från 2006 bleknar Holey, bleknad bortom tron, färgade, sträckta ut, har missfärgningar av armhålan … bli av med det.

Detta är en av mina favoriter den här veckan … Active Cowlneck Hoodie med tumhål.

Bonus: Danskin har nu plusstorlek och graviditetsträningsutrustning! Jag såg dessa graviditet Capris online. Förutom att de har en hel rad plusstorlekar och bottnar också.

Fråga: Är någon typ av dessa indikationer som slår nära huset för dig?

Friskrivningsklausul: Denna publicering sponsras av Danskin nu. Alla Paris Saint-Germain Tröja åsikter är mina egna.

4sav

Delning är omtänksam!

4
Stift

Dela med sigTweet

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt med dessa:

Du kan inte springa utan

Du kan inte springa utan

Jag kan inte springa utan dessa 11 löpningsutrustning. Stack på milen som kör svårighetsdag 23.

Athleta Running Shorts Review

Athleta Running Shorts Review

Exakt hur man stoppar lårchafing medan Runninng. Ny utvärdering av shorts – Athleta HIIT IT 9 “Shorts Review. Women’s Running

Finaste Black Friday samt Cyber ​​Monday -försäljning för löpare

Finaste Black Friday samt Cyber ​​Monday -försäljning för löpare

Här är en omgång av de allra bästa svarta fredagen och Cyber ​​Monday -försäljningen för löpare. Det här är några av de allra bästa försäljningskostnaderna

Juni som kör kalender gratis utskrivbar träning

Juni som kör kalender gratis utskrivbar träning

Kör träningsplan för löpare med uthållighetsträning samt körtips. Kör för fitness? Få den gratis utskrivbara calend

December som kör kalender gratis utskrivbar träningsplanerare

December som kör kalender gratis utskrivbar träningsplanerare

Gratis kalender samt körningslogg utskrivbar pdf. December träningskalender för löpare träningsplanerare och

Vad jag använder för att köra just nu såväl som juli -körsträcka

Vad jag använder för att köra just nu såväl som juli -körsträcka

Mina nuvarande löpväxelfavoriter samt exakt hur många mil jag sprang i juli. Månadsvis körsträcka rundas såväl som vad som är nästa med min körning

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *