Var man ska springa i San Jose California

Det bästa sättet att lära känna ett nytt område är att gå eller springa runt. Res genom livet till fots! Och jag vet att många av er (okej mycket av mig också) gillar att springa och måste stanna på en träningsplan när jag reser. I helgen var jag i San Jose och visste att det skulle vara ett bra ställe att springa. Vädret i centrala och norra Kalifornien är normalt milt och bäst för att springa.

Jag gjorde lite forskning om var jag skulle springa i San Jose och hittade en väg längs flodbankens ideal borta. Om jag inte hittade en skulle jag ha bett på Twitter eller Instagram för förslag från lokala löpare. Här sprang jag …

Vi gick från hotellet till SAP -centret (för de amerikanska kvinnors olympiska lagförsök). När vi passerade såg jag en ingång till Lower Guadalupe River Trail. Perfekt!

Jag bekräftade med en av betjänaren på hotellet att detta var ett bra ställe att springa och det fortsatte några mil. Kontrollera och kontrollera.

Tips: Kontrollera med hotellets concierge eller reception om du har frågor om rutter, säkerhet, idéer eller landmärken.

Jag stod upp tidigt och redo att springa någonstans nytt!

Det var coolt och tyst när jag började springa. Ingången till springvägen var mindre än en halv mil från Fairmont Hotel. Det var ett stort antal hemlösa som bodde under motorvägsövergången ideal där, men jag trodde inte att det fanns en säkerhetsfråga. Hej, om jag var hemlös skulle jag absolut bo här också (eller någonstans liknande i Kalifornien).

Tips: Observera var du börjar springa på en väg med tanke på att mycket av det kommer att se lika ut. Jag tog en bild av dessa slumpmässiga skor så jag kom ihåg att ta den utgången när jag såg dem igen.

Relaterat tips: Ta inte en bild av en katt för detta ändamål eftersom de normalt inte stannar på samma plats och väntar på att du kommer tillbaka.

Jag gick ut till idealet och gick ut ungefär en mil innan leden tycktes sluta på den sidan av flodbotten och jag var tvungen att korsa gatan. Jag tog en annan bild Atletico Mineiro Tröja av landmärket i det området – elektriska grejer?

Tyvärr slutade vägen i denna riktning så att jag var tvungen att vända mig och gå i den andra riktningen.

Lyckligtvis gick Guadalupe Trail mil och miles och miles i den andra riktningen. Jag sprang till flygplatsen och fortsatte tills jag kom till 5 mil ut och vände mig precis som jag såg den här elefanten!

Tips: Ha kul. Alltid.

Rutten: Det gick mil och miles (när jag gick den perfekta riktningen).

Det var ganska platt och lätt att följa. Det fanns inte många andra löpare på spåret, vilket jag blev chockad över med tanke på att det var en söndagsmorgon. Mot slutet av min körning såg jag en handfull vandrare och löpare och några cyklister.

Det fanns tecken för toaletter och jag såg några vatten fontäner också.

Jag slutade göra 10 mil. Jag höll en ganska bra takt med tanke på att jag inte lyssnade på musik eller en podcast under de första 8 milen med tanke på att Kawasaki Frontale Tröja jag ville uppmärksamma Sanfrecce Hiroshima Tröja rutten.

Slutliga tankar: Jag ger det fyra körningar! Jag skulle rekommendera den här rutten till andra besökare / löpare till San Jose.

Post-run Eat-jag ätit frukost på hotellet. Jag fick det “att gå” och åt upp i rummet med tanke på att jag inte ville tortera alla med att sitta vid mig efter en körning.

Har du kört här?

Har andra löpningsvägförslag i San Jose?

Skicka mig arbetsboken

3sav

Delning är omtänksam!

3
Stift

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Kör på Marco Island Florida 2021

Kör på Marco Island Florida 2021

Var man ska springa på Marco Island Florida. Kör idéer för resor och sommarstrandresor. Florida Run Blogg och

reseidéer och berättelser från San Francisco semester

tRAVEL -idéer och berättelser från San Francisco semester

Reseidéer från San Francisco. Resekonfessioner från min sommarlov och favoritplatser i San Francisco Californ

Förpackning för körningen Disney White Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Förpackning för körningen Disney White Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Förpackning för körningen Disney White Wine och Dine Half Marathon Race Weekend. Vad jag packar för att köra loppet på 13,1 mil

Las Vegas Food and Paris Hotel -foton från halvmaratonhelgen

Las Vegas Food and Paris Hotel -foton från halvmaratonhelgen

RNR Las Vegas Half Marathon Travel Tips. Vad man ska äta Paris Casino Hotel -foton och bästa mat och cocktails. snabb tr

Hur man förblir ansvarig med en virtuell löpande utmaning – roliga löpande memes

Hur man förblir ansvarig med en virtuell löpande utmaning – roliga löpande memes

Bästa roliga löpande memes på Instagram @Runeatrepeat hur man håller sig ansvarig på en virtuell löpande utmaning och

Högen på Miles 2021 – Gratis löpande utmaning

Högen på Miles 2021 – Gratis löpande utmaning

Gratis löpande utmaning 2021. Högen på milen för löpare på alla nivåer. Skaffa den utskrivbara kalender- och måltidsplaneraren

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *