MMA -regulatorer kämpar med UFC: s organiserade antidopingprogram

Förra månaden tog jag några funktionella hinder för UFC: s organiserade slumpmässiga antidopingprogram. Det avslöjade programmet har tagit ögonen på specificera såväl som provinsiella atletiska kommissioner som, även om de välkomnar förändringarna, kämpar med lagligheten för att använda den privata förvärvade informationen i ett reglerande sammanhang.

MixedMartialArts.com citerar Association of Boxing Commissions President, Tim Lueckenhoff, enligt följande:

”” Jag applåderar UFC för att erkänna att de kräver att stiga upp och vidta åtgärder. Nu kräver vi som uppdrag att ta reda på exakt hur vi hanterar en konkurrent som är positiv utanför konkurrensen ”

Nick Lembo, ordförande för ABC: s juridiska såväl som policyutskott, liksom juridisk rådgivare för den framstående New Jersey specificerar såväl som Athletic Manage Board, vägde likaså in med att följa nivån ledda kommentarer:

”Det verkar som om testlaboratoriet kan rapportera resultaten direkt till tävlarens hus jurisdiktion, till ABC: s MMA -databaskommitté samt ABC Medical Committee. Som ABC: s ordförande för juridisk kommitté skulle jag påminna medlemmarna om att alla typer av information kan tänkas på när man överväger licensiering och UNAM Pumas Tröja beslut om godkännande av godkännande. Jag kan förvänta mig att ABC -medlemmar allvarligt skulle tänka ACF Fiorentina Tröja på rapporter om positiva resultat från erkända laboratorier när de funderar på att bevilja eller förnya en licens, utfärda disciplinära åtgärder till en nuvarande licensinnehavare eller välja ett kommande evenemangs anfallsgodkännande. ”

Ingen av dessa kommentarer kommer över Qatars herrlandslag i fotboll Tröja det preliminära hindret att behöva konkurrentens samtycke om utnyttjandet av deras privat insamlade prover utanför den officiella regleringsprocessen, men sanningen att provisioner noterar och strategiserar exakt hur de ska använda uppgifterna till Dessutom är sportens säkerhetsintressen en välkommen utveckling.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

UFC / USADA avslöjar “betydande förändringar” av deras dopningspolitik efter Nate Diaz Incidentober 26, 2019
Jon Jones ‘MMA -licens återinförde rensning av sin väg för återkomst till Cagedecember 11, 2018
UFC -konkurrent Cynthia Calvillo accepterar 6 månaders USADA -upphängning för marijuana -överträdelse 8, 2018

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *