Ett löpande skämt

Jag önskade verkligen en tåg tonfisk för lunch efter min intervju. Men jag gick vilse på metodhuset och ville inte erbjuda det efter att ha kört i cirklar i en halvtimme.

Åtminstone gick jag hus och gjorde en laxsallad wrap för att försöka samt tillfredsställa sugen!
Mina senaste videor

Min charmiga make i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
Min charmiga make i Pysch -avdelningen: en memoar
av Mark Lukach

Ljudbokutvärdering av den allra bästsäljande memoarerna släpptes 2017.

Är det en bra lyssnande?
Jag delar en snabb utvärdering av boken som erbjuds på Audible.

Från Amazon:

En hjärtskärande men hoppfull memoar av ett ungt äktenskap som omdefinieras av mentalhälsoproblem samt bekräftar kärlekens kraft.

Mark såväl som Giulias liv tillsammans började som en saga romantik. De föll in som arton, gifte sig på tjugofyra och började sitt drömliv i San Francisco strax efter. Men när Giulia var tjugosju, upplevde hon en skrämmande såväl som oförutsedd psykotisk paus som landade henne i psykavdelningen i nästan en månad. En dag var hon livlig och justerad; Nästa, hon var bedräglig såväl som självmord, övertalade att hennes gillade inte var säkra.

Fråga:
Vilken bok eller podcast lyssnar du på nu ??

Vad måste jag lyssna på nästa?!

Länkar till boken såväl som andra utvärderingar finns på runeatrepeat.com

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 31 sekunder

Bredvid
Hur man gör underkroppsövningen för löpare a
03:09

leva
00:00
08:21
05:31

I mixen: mayo, njut, lök, slumpmässig veggie blandar för att dö

Jag äter hela burk med tonfisklax – är det normalt?

Idag Sporting CP Tröja startar jag ett nytt rer -sektion som heter – Ett löpande skämt

När löpare träffas pratar vi ofta om föredragna lopp, redskap, PR, mat såväl som om program – roliga löpande historier. Varje tisdag kommer jag att fungera en rolig löpande berättelse, skylt, foto eller skämt som delas av dig!

Jag ska gå först … (även om jag har berättat den här historien om Ask en monikan)

Det roligaste som någonsin har hänt mig när jag kör var … min Villarreal CF Tröja allra första vecka i Maryland var jag på min allra första långa lopp i det nya fuktiga klimatet. Vid ett tillfälle torkade jag mina boogers på ärmen (som jag alltid gör, eftersom jag är en dam) samt observerat blod!

Eftersom jag var utan spegel eller fick tillgång till en E.R. stoppade jag en oskyldig kvinna som gick ner på gatan. Jag frågade skrikande frustrerande, “Har jag blod i ansiktet?!?!?”

Jag är säker på att det är rädd att skiten ur henne såväl som hon trodde att jag var en galen.

Hon såg förvirrad ut så jag upprepade mig medan jag pekade på näsan. Jag visualiserade en blodig röra som rann ner i ansiktet.

Hon försäkrade mig att jag var “okej” och rusade bort troligtvis för att ringa polisen samt rapportera en galning med en blodig näsa på lös.

När jag fick hus såg jag lite torkat blod på näsan, men det var verkligen ingenting. Jag blev lurad och stoppade en fullständig främling för ingenting. ha!

Jag gillar också roliga löpande indikationer på lopp!

(källa)

Om du har en rolig löpande berättelse, skylt, foto eller skämt, skicka det till mig på runeatreeat på gmail dot com. Berätta om du vill vara River Plate Tröja anonym eller om du kan inkludera ditt namn och plats (och blogga om du har en).

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *