De finaste råden för dietplan någonsin och det gäller alla

Hej! Jag har två saker att dela idag: 1.) Det allra bästa dietplanen jag hörde någonsin – och det gäller alla. 2.) Det udda jag gör varje morgon.

Först min udda sak. Tja, jag har en hel del udda saker men här är ett exempel:
Mina senaste videor

Innan vi var Strangers Review
Innan vi var främlingar av Renee Carlino bokrecension.
Snabba tankar och förslag för ljudböcker. Historien, berättaren, utvärderingen och mycket mer på A bra lyssningsserien.

Fler videor

0 sekunder av 9 minuter, 42 sekunder

Bredvid
Running Idea förbli frisk under Covid19 -utbrottet
02:25

leva
00:00
08:21
09:42

Varje morgon vaknar jag upp, byter till löpande kläder, gör iskaffe och suger sedan mot soffan och inspekterar Instagram.

Jag förstår inte varför eller när jag började göra det här, men det är min sak. Jag tror att det känns bra så jag sträcker mig lite? Lägg märke till att Vegas idag avsåg att sitta vid mig för min morgonritual …

Det regnade igen här i morse också! Exakt hur udda är det? Det regnar bara på måndagar antar jag.

Vegas gick ut i regnet så när han kom tillbaka låtsades jag som om jag lägger mycket mer mat i skålen och satte ner en handduk så att han skulle stå på den och torka fötterna på det sättet. lat koncept för segern.

Vänta. Jag kom ihåg en annan udda sak jag gjorde!

Jag har aldrig gjort det tidigare så jag trodde att det måste dokumenteras. Jag använde ankel- och armvikter för att rengöra igår. Jag tänkte att det var en vilodag och det här skulle vara min uthållighet. Bom.

Okej nu för de allra bästa råden för dietplan …

Förra dagen lyssnade jag på en löpande podcast. Avsnittet handlade om näring och det fanns en läkare som talade om olika dieter och exakt hur människor äter eller inte äter vissa livsmedel.

Han sa: “Du måste vara försiktig när du tar råd från unga hälsosamma fysiska fitnesspersoner, de skulle troligen vara bra oavsett vad de gjorde.”

Ja. Detta är bara ett så bra tips att jag stoppade mitten av körningen och noterade att det skulle gå vidare till dig.

Vi checkade alla ut bloggar eller hör podcasts eller njuter av YouTube -videor där människor lovar att klippa ut alla korn förändrade sitt liv eller exakt hur att äta en dietplan med 70% protein eller fett eller vad som fick dem att må bättre än någonsin. Men många gånger kommer dessa tips från människor som konsumeras med sin hälsa och välbefinnande och fysiska kondition (och kostar mycket pengar och tid på dessa saker), unga och friska eller har ett hälso- och välbefinnande problem som inte gör ‘t gäller dig. Man kan kolla in den här artikeln och upptäcka vad de kräver att göra för att förbättra deras hälsa och välbefinnande och livsstil.

Det finaste du kan göra för din hälsa och välbefinnande är att lyssna på din kropp, förstå din kropp och behandla den i enlighet därmed. Och tar verkligen in all information du hör om mat/fitness/diet/kosttillskott och bearbetar den med typisk känsla.

Exempel: Om du mår bättre efter att ha klippt ut mejeri – det kan bero på att mejeriet du äter var glass och att högt socker/hög fett/mejerikombination inte är lämplig för att du ska må bra? Eller om du klipper ut gluten som kan indikera de djurkrackare du äter Kanadas herrlandslag i fotboll Tröja av den handfulla klockan 15 är nu utanför gränserna och du tappade några kilo på grund av det.

Jag har haft det svårt att upptäcka vad jag måste äta och vad jag inte får äta med mina sköldkörtelproblem. Många människor Ghanas herrlandslag i fotboll Tröja med hypotyreoid har Hashimoto. Jag gör inte. Jag har bara låg sköldkörtel och troligen en trög metabolism för att välja den. Men människor med Hashimoto har vissa dietplanbegränsningar som jag trodde brukade för mig. Celta de Vigo Tröja Efter en hel del forskningsstudier är jag inte säker på om de verkligen gör det. Så det är tillbaka till tavlan. Men saken att tänka på är att jag inte borde slumpmässigt följa en viss dietplan bara för att någon annan svor det hjälpte dem.

Gör du. Vi är alla olika och våra behov och smak är olika. Gör vad som är finaste för din kropp och själ.

P.s. – Jag tänker inte på vilken podcast det var och jag har 102 av dem i mitt flöde så jag kommer att försöka räkna ut det att dela när jag har 22 timmar att undersöka detta.

Fråga: Vad gillar du bäst: Bloggar – Podcasts – Videos?

Skicka mig arbetsboken

1sav

Delning är omtänksam!

1
Stift

Dela med sig

Tweet

Dela med sigPost

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *