Långslutna löpskor

Happy Monday! Jag började min dag med en 5 mils körning. Jag tog specifikt inte min iPod eftersom det här var en återhämtning och musik får mig ibland att gå snabbare (åtminstone på de goda låtarna). Nej. Sedan jag gjorde 19 mil på lördag visste jag att jag borde vara uppmärksam på min kropp, inte Katy Perry berättade för mig att jag är ett fyrverkeri

Mina senaste videor

Marathon Training Day 6
Marathon Training Day 6. Running Blog -uppdatering.

Fler videor

0 sekunder av 1 minut, 19 sekunder

Bredvid
Vad jag äter på en dag – Runner Edition
14:26

leva
00:00
08:21
01:19

Jag får många PSV Eindhoven Tröja frågor om löparskor och tror verkligen att alla är annorlunda och måste bedömas och monteras individuellt. Du kan göra detta i en lokal löpskobutik (inte fotlås eller liknande kedjor). Men jag kommer att dela mina skosal.

Jag VfL Wolfsburg Tröja växlar två par löparskor åt gången. Jag har lägre körsträckor och “tunga lyftskor” <- för mina längre körningar. Just nu LOSC Lille Tröja är mina tunga lyftskor Brooks Ravenna 2

Mina långsiktiga skor är en tyngre stabilitetssko som hjälper till med lätt överpronation. Ser du det mörkare grå området på botten? Det är tätare material som hjälper till att förhindra att man utgör. Detta är oerhört viktigt för mig på långa lopp när mina ben får däck och min form lider.

Jag skadades efter Disney World Marathon och (tillsammans med fysioterapi i 8 veckor!) Känner att en mer stabil sko hjälpte mig att komma tillbaka till spring.

*Tidigare har jag bär adidas och Asics och älskar dem. Men jag fick det här paret gratis för att coacha min lokala 10K -löpande grupp. Efter att jag är klar med dessa kommer jag förmodligen att välja de billigaste stabilitetsskorna för dessa märken.

För det är det verkliga skälet till att jag bär dem?

Frukosten var “överdriven havre”. Istället för att låta min havre sitta över natten blandade jag dem bara innan min körning. Jag blandade en Oikos jordgubbyoghurt med 1/3 c havre, mandelmjölk och chiafrön. Låt sitta i 45 minuter och det var gott om tid att blötlägga.

Toppings var spannmål och Pb. Jag måste verkligen fylla på min solrosfrö smörstash.

Av någon anledning kom mitt iskaffe ut fantastiskt i morse! Jag är på min andra kanna nu!

Jag talar om bloggsäkerhet vid toppmötet om hälsosamt levande i helgen! Om du deltar och har en berättelse om en tid du känner att din säkerhet kan ha komprometterats på grund av Twitter, din blogg eller fyra kvadrat, vänligen maila mig på runeatrepeat på gmail.com

Fråga: Vilka skor kör du/träna in?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *