Torr schampo, tarmhälsa, springa i Kanada samt mycket mer oro från IG Stories

Hej! Jag svarar på dina bekymmer från Instagram om att springa, äta, charm samt tarmhälsa och wellness – vilken blandning av ämnen vi täcker !! Det är exakt hur du förstår att vi är kompisar – vi kan prata om vad som helst såväl som vad som helst från hår till tå … eller borde jag ange hår till tarm? Det här är anteckningarna om mina svar – du kan se det på video här eller i mina berättelser.

Om du har en oro för mig – se till att du följer Run Eat Repeat på Instagram samt lämna det i rutorna för berättelserna. (I mina berättelser publicerar inte rutinmässigt en ruta där du kan skriva in en oro några gånger i veckan.) Eller e -post runeatrepeat@gmail.com samt lägga till bloggproblem i ämnesraden.
Mina senaste videor

Marathon Training Day 1

Fler videor

0 sekunder av 3 minuter, 12 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 2
01:45

leva
00:00
08:21
03:12

Dina problem med tarmhälsa, torr schampo, min nuvarande träningsrutin och mer. Inspektera publiken för mina favoriter såväl som andra tips. Plus – ett gäststjärnutseende av Diego My Valp!

Fler videor

0 sekunder av 7 minuter, 41 sekunder

Bredvid
Podcast recaps från 6 augusti
07:26

leva
00:00
07:41
07:41

facebook twitter e-post pinterest linkhttps: //runeatreepeat.com/dry-shampo–gut-health-bling-in-canada-and-more-questions-from-g-stories/copied

Vilken typ av torr schampo rekommenderar du? (Jag fick en hel del oro över detta och uppgav namnet fel i videon men ville åtminstone ge det ett snabbt omnämnande såväl som jag kommer att svara i Insta -berättelser snart.)

Monica: Ja! Jag uppgav fel namn i videon ett antal gånger eftersom jag inte hade det med mig att inspektera så jag klippte ut det såväl som kommer att göra en ny video med den snart. Men eftersom ett antal människor frågade vill jag nämna det …

Mitt föredragna torra schampo bäst nu:

Aveeda torr schampure är pulvertorka schampo – fantastiskt såväl som verkligen får oljigt hår att se oljigt ut (på grund av brist på mycket bättre term?) Såväl som det ger en hel del volym. Jag tror att det får mig att se ut som om jag har stora enorma hår. (Citation: https://www.lippiehippie.com/best-shampoos-conditioners-for-permed-hair/)

Känner du till tarmhälsa? Tar du något för att förbättra ditt mikrobiom?

Monica: Jag gör inte något särskilt äter mat med probiotika, jag har tagit probiotika (anpassar såväl en till) men tar dem inte bäst nu.

Kolla in detta publicera med line up probiotics om du vill ha mycket mer information om den typen.

Vad är din vanliga körsträcka? Följer du någon typ av schema?

Monica: Bäst nu är det cirka 30 mil i veckan men jag väljer att hålla det cirka 50 mil i veckan – jag har precis slackat det enorm tid.

Vad är en fantastisk återkommande från skadespelplanen?

Monica: Jag känner att jag kräver mycket mer information för att svara på detta – vilken skada hade du? Vad var din fysiska kondition tidigare? Såg du en läkare eller fysioterapeut om det?

Om du för närvarande är skadad eller försöker förhindra skada lyssna på min intervju med The Run Experience Trainer Nate för tips.

Vilken typ av underkläder kör du i? Kommando?

Monica: Se detta publicera om att springa i underkläder – kör ät upprepning i underkläderundersökning såväl som podcast

Okej, vad är din hudvårdsrutin? Inte smink, bara processen att eliminera smink och …

Monica: Jag tar av mig makeup med en oljebaserad produkt eller direkt upp olja. Min långa föredragna var att använda spädbarnsolja för att ta av alla typer av vattenbeständiga mascara eller eyeliner. Sedan tvätt med Cetaphil eller Trader Joe’s Cleanser. samt följa det med fuktighetskräm.

Jag använder fortfarande olja när jag kräver att ta bort vattenbeständiga produkter men på senare tid är det kokosnötsolja eller annan affär med oljor.

På senare tid har jag använt eleganta produkter:

Dr. Dennis Gross Peel -kuddar – för att återuppta och undvika rynkor men det är dyrt såväl som du måste vara extremt försiktig med känslig hud samt använda solskyddsmedel när du är ute i solen.

Du borde följa det med serum och fuktighetskräm. Jag har använt Dr. Gross Serum såväl som på samma sätt som Murad Serum samt allt med vitamin C.

Jag har en lista över några av mina favoriter på Amazon här – mina hudvårds favoriter

Kör du i Kanada?

Jag har inte kört i Kanada ännu – men det finns på listan.

[Sätt in ett antal datingproblem här]
Monica: Jag kommer snart att prata om det här.

Älskar dig också (till personen som komponerade en extremt underbar oro för detta).

Fråga: Kasta tillbaka det till dig – har du en oro för mig?

Lämna den på @Runeatreepeat Instagram

E -post – runeatrepeat@gmail.com

Lämna en VM på podcastlinjen.

Skicka mig arbetsboken

3sav

Delning är omtänksam!3

Stift

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *