Löputrustning för maraton samt Half Marathon Training

Hej !! Run Camp är praktiskt taget över !! Nu har vi träffat många Juventus Tröja av de grundläggande faktorerna för att komma på rätt spår för att springa snabbare, mycket bättre och starkare. Gå tillbaka över de tidigare meddelandena om du har någon typ av problem eller vill ha en recension. Det fungerar bara om du gör det!

Mina senaste videor

Marathon Training Day 3
Marathon Training Video Diary – Day 3. Running Journal Inspect In with Run Eat Repeat

Fler videor

0 sekunder av 51 sekunder

Bredvid
Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
06:05

leva
00:00
08:21
00:51

Under de allra första två veckorna av Run Camp pratade vi om löparskor och löpande kläder.

Denna sista dag som täcker löputrustning handlar om extra. Det här är saker du inte nödvändigtvis kräver att köra, men de gör att springa mycket enklare om du har dem att hjälpa!

Produkterna på denna lista är många användbara för längre distanslöpare som de av er som tränar i en halv eller full maraton. Men om du har problem med hydrering, bränsle, spårar din tid / avstånd eller bara vill göra det till en mycket roligare löpupplevelse – inspektera det och fylla på saker du behöver. Dessa produkter kan vara dyr, men kom ihåg att detta är en investering i ett tidsfördriv som håller dig frisk och lycklig!

Löputrustning för maraton samt halva maratonträning

Det här är alla “extra” som inte krävs för att köra ett halvmaraton eller full maraton – men de gör det mycket enklare.

1. Bränslebälte eller handhållen vattenflaska.

Jag använder vistelsen i form rinnande bälte och Nathan handhållen vattenflaska (jag tror att du kan få 25% rabatt med kodupprepning på Stayfit länkad där)

2. GPS -klocka. Det finns massor av löpande klockor med GPS -förmågor ute på marknaden.

Jag har använt Timex, Tom-Tom, Garmin tidigare.

3. Kroppsglid eller vaselin.

4. Sunblock såväl som Chapstick med SPF. Misslyckas inte med att komma ihåg dina läppar såväl som öron när du sätter på sunblock!

5. Kompressionsstrumpor. Jag bär pro -kompressionsstrumpor för långa körningar eller för läkning efter en lång körning.

6. Elektrolytdryck. (Jag använder stimulerar och under min körning i vissa fall eftersom jag alltid har det till hands och slut på rehydratet snabbt.)

7. Tuggar eller geler för mitten av körningen. Köp dessa varje gång från en regional löpbutik till den första så att du kan prova olika smaker och märken för att se vad du föredrar. Sedan kan du köpa dem vid lådan för att spara pengar.

8. Skumrulle. köpa det. utnyttja det. Även om Atletico Madrid Tröja många av Fotboll Tröja oss har en liknande / ogillar koppling till våra skumrullar.

9. Mycket mat. Köp extra. Rekommendationerna inkluderar dock inte begränsade till: glass, chokladchipkakor, popcorn, pickles, tonfisk sub, pizza, churros, choklad chex spannmål, pad thai, pommes frites, tortillas, skarp cheddarost, snickers glassbar …

Fråga: Vad är din nummer 1 föredragna bitar av utrustning?

Vad finns på din löputrustningslista?

Skicka mig arbetsboken

65Save

Delning är omtänksam!

65
Stift

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *