Kör han bara med mig?

Hallå! Det är stack på Miles Day 5! Thanksgiving verkar fortfarande långt borta, men gör det till en vana att göra något aktivt dagligen och hålla fast vid det.

Så jag upptäckte en löpande tränare! Jag ringer honom coach J (eller kanske CJ?) För tillfället. Han är inte regional så vi började med ett telefonsamtal där han frågade mig några stora problem (efter att jag fyllde ut en typ med mycket information också) såväl som han satte Cerezo Osaka Tröja mig direkt på tidslinjen för mina mål (vi Jag kommer att kräva mer tid att utvecklas än jag trodde).
Mina senaste videor

Marathon Training Day 3
Marathon Training Video Diary – Day 3. Running Journal Inspect In with Run Eat Repeat

Fler videor

0 sekunder av 51 sekunder

Bredvid
Hur man gör underkroppsövningen för löpare a
03:09

leva
00:00
08:21
00:51

Eftersom jag aldrig har haft någon typ av formell löpande coaching såväl som jag aldrig riktigt har gjort AZ Alkmaar Tröja ett maratonträningsprogram med äkta hastighetsarbete – har jag inget koncept exakt hur min kropp kommer att svara på att förändra mina löpande träningspass. Vi börjar från början med vad som helst utom långa körningar. Jag kommer att hålla dig publicerad exakt hur det går.

Min allra första träning var en enkel körning plus några borrar efter min uppvärmning. Jag hade fyra drag att göra för att lossa. Det marscherade, hoppade över, rumpa sparkar och ankelhissar. Det här är helt typiska uppvärmningar som jag har sett löpare på hög institution såväl som före tävlingar. Men det var typ av rolig att byta ut över mitt på cykelvägen jag kör. Åh, liksom marschen – jag är säker på att jag verkade som en konstig.

Lyckligtvis, när du växer upp med rött hår i ett mexikanskt samhälle ser du alltid ut som en konstig så jag är utnyttjad till det.

Det gick dock med mitt huvud, “Tänk om min tränare bara krossar med att jag får mig att göra slumpmässiga saker för att se om jag ska göra det …” Ha! Jag vet aldrig.

Efter körning gjorde jag ägg såväl som hade det med detta stora platta bröd som Ben tog med sig hus från lunch. Det var så mycket kvar att jag inte kan föreställa mig exakt hur enormt det var att börja.

Ägg på golvet, eftersom jag är multi-tasking-sträcker, äter, tittar på TV …

Min kaffekanna bröt häromdagen. Jag har inget koncept hur Ben just insåg att det fanns ett fraktur i det. Så jag gick ut i bläddring av en ny.

Eftersom Ben inte hade funnits så bra som jag använder Iced Coffee -paket för det mesta på sommaren hade jag inte använt kaffebryggaren på ett tag. Men eftersom det långsamt blir kyligare några morgnar vill jag ha varmt kaffe. Jag trodde på att få denna Keurig eftersom jag inte kräver en full kruka med kaffe och det gör också varmt vatten. Men min tidigare kaffebryggare var super prisvärd såväl som det fungerade bra så jag är trasig om det är värt det.

Om jag får den eleganta Keurig kan jag bli av med min teokettle, som kommer att frigöra området på disken. Men det är också 100 $ mer. Å andra sidan – jag gör inte bra kaffe så bra som jag känner att Keurig är dumt bevis. Hmmmm.

Jag slog upp Costco för att undersöka studera denna extremt brådskande fråga (och njuta av några prover).

Roligt Monican Fact: Jag parkerar vanligtvis långt från ingången till butikerna eftersom jag inte gillar att erbjuda med hård bilparkering och eller att någon väntar på mig för att lämna min plats. Det var typ av slumpmässigt att det fanns massor av öppna områden men personen i de svarta bilarna och lastbilen parkerade precis bakom mig samt super nära. De hade så mycket utrymme, men gick alla metoder lika mycket som mina bilar och lastbilar så bra som jag knappt kunde få min bakdörr upp. ha! Kyssande bilar.

Jag hade också ett tandläkarbesök sedan en krona jag fick en stund tillbaka måste bytas ut. Jag känner mig lite fattig att jag är så lugn på tandläkarkontoret sedan jag fruktar det. Jag är inte menar, jag känner bara att jag inte är pratsam och typ av stressad. Känner du någonsin så?

Jag inspekterade slutligen min post såväl som det är allt väljares grejer såväl som kataloger jag inte vill ha. Det är svårt att berätta från bilden men detta var en betydande bunt med saker. Det var svårt att få ut allt detta skräp. Exakt hur slutar jag att få skräppost? Det finns en katalog i specifik som är så enorm såväl som tar upp hela brevlådan.

Vegas var mitt datum för natten. Han är inte den allra bästa samtalaren, men han låter mig också dominera efterrätten så jag har det bra med det.

Vecka en av stacken på milen kommer att avslutas idag! (Vi började den 1 november, som var en tisdag.) Detta är din sista möjlighet att gå in för att vinna ett par procompression -strumpor eller ärmar.

Hur gick veckan en?

Är du på väg att träffa ditt mål för månaden?

Vad kan du göra bättre?

Vad gjorde du bra?

Hög på miles dag 5

Lämna en kommentar om detta publicera med din POTM-incheckning såväl som du kommer att gå in för att vinna ett par kompressionsstrumpor eller ärmar från Pro-komprimering.

Pro -komprimering sponsrar POTM den här veckan. Jag är ett betydande fan eftersom de hjälper till med läkning och trötthet – särskilt på längre körningar. liksom de är händerna nerMest färgglada, innovativa och bedårande kompressionsstrumpor du kan hitta.

Kolla in på detta publicering såväl som du kommer att gå in för att vinna ett par kompressionsrumma eller ärmar av ditt alternativ (som uppenbarligen inte erbjuds). Tävling tillgänglig för alla. (Om du online utanför deras sjöfartsområde skickar dem till dig.) Stänger imorgon kl. 9 PST. Vinnare kommer att avslöjas på söndag.

Lämna en kommentar om detta publicera med din incheckning:

Körde du idag? Exakt hur mycket? vilodag? Övrig??

Friskrivningsklausul: Procompression tillhandahåller priserna för denna veckas POTM -utmaning. Alla åsikter är mina egna.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt med dessa:

Stack på Miles Running Svårt Finishers certifikat

Stack på Miles Running Svårt Finishers certifikat

Den årliga stacken på Miles -svårigheten är nära ytlinjen! Exakt hur gjorde du det? Tagga @RuneAtreepeat på Instagram med

2020 Mål – Nytt vad som helst på samma sätt tillbaka till bloggning

2020 Mål – Nytt vad som helst på samma sätt tillbaka till bloggning

Hallå!! Exakt hur mår du? Jag tillbringade lång tid under de senaste två veckorna och trodde verkligen på mina nyårsresolutioner och mål f

Visa mig dina skor – Stack på Miles Day 2

Visa mig dina skor – Stack på Miles Day 2

Stack på Miles Day Newcastle United Tröja 2 – Löpskor! Det finns en giveaway nu på Instagram @RuneAtreepeat. Inspektera det tillgängligt för ENT

Stack på Miles Run Svåriga planerare

Stack på Miles Run Svåriga planerare

Sista chansen! Stack på milen börjar imorgon! Är du med? Just här är några gratis utskriftsanläggningar som hjälper dig att rocka utmaningen.

Surf City Half Marathon -resultat samt sammanfattning

Surf City Half Marathon -resultat samt sammanfattning

Surf City Marathon samt halva maratonresultat samt sammanfattning. Bilder såväl som kul från halvmaratonkörningen i Huntington Beach

Stack on the Miles Run Bet Svårighet 2018

Stack on the Miles Run Bet Svårighet 2018

30 dagars utmaning. Stack på Miles Svårigheter med Run Bet! Kör 4 dagar i veckan för en minium på 30 minuter. gå med i

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *