Gå, kör inte

Förra veckan bestämde jag mig för att ta en vecka ledig för att låta mitt knä slappna av och läka. Jag organiserade att springa igen idag, men mellan snöpokalypsen såväl som en sen början till min dag, slutade jag med att ta en timmes promenad på löpbandet efter frukosten.

Jag har en ny kompis på fitnesscentret (hej Stephen!) Såväl som vi chattar upp när vi går. Förutom med “chatta det” menar jag, jag tikar om snön såväl som han fortsätter att tro att jag är galen. Det är roligt eftersom det är sant …
Mina senaste videor

High Achiever – Bra lyssnande bokrecension
High Achiever av Tiffany Jenkins Book Review. Snabb utvärdering av den nya memoaren av en medicineringsberoende dubbla liv. Kolla in av författaren.

Enkel bok att lyssna på när du springer, äter eller vad som helst människor gör.

Fler videor

0 sekunder av 6 minuter, 12 sekunder

Bredvid
4 minuters underkroppsträning för löpare
04:49

leva
00:00
08:21
06:12

Efter min promenad såväl som dusch bestämde jag mig för att få lite grönsaker till lunch så jag kan korsa det från min lista tidigt på dagen. Jag gjorde en enorm sallad med spenat, lök, morötter, tomater, njurbönor och hummus som klädsel. Gillar det med varm sås också!

En av den sida jag lade till ett äpple såväl som en vita muffin. Jag gillar en hel del hälso- och hälsokostmat, för inte en hel del kalorier, eller hur? Nu måste jag komponera en forskningsstudieplan för min personliga utbildningscertifiering. Jag har inte börjat alls sedan jag fortfarande slutför min HTML -klass, men jag vill komma på det så jag kan göras innan vi flyttar. Den mest intensiva forskningsstudiekalendern är 12 veckor – liksom det skulle vara att minska den nära!

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *