Vad är din Race Day Nightmare? Och den bästa Nike Running -annonsen

Hej där från Florida! Jag visste att jag inte skulle ha tid/vätska i Sporting CP Tröja kroppen för att springa 20 mil i ‘One Go’ så jag planerade att göra en rygg mot lång sikt medan jag är här. (Två långa körningar på varandra följande dagar, men inte så länge som en standard LR för avståndet.)

Mina senaste videor

Marathon Training Day 5
Marathon Training Running Blog – Run Eat Repeat Repeat. Träningsplan dag 5.

Fler videor

0 sekunder av 4 minuter, Serbiens herrlandslag i fotboll Tröja 34 sekunder

Bredvid
Athleta Running Shorts Review.mp4
08:21

leva
00:00
08:21
04:34

Så igår gjorde jag 15 och idag kom jag till 14. EH. Det var inte en bra körning, men det var 89 grader och 70% fuktighet. GALEN. Endast galna människor springer i det här vädret. Och jag är en av dem. Att erkänna att det är det första steget.

Jag droppade svett så hårt att mina fötter krossade vattensvett ur mina skor. Följer du runeatrepeat på Instagram? För att du kan njuta av de klämande ljud där. Varsågod.

Idag på min körning såg jag min första alligator i naturen också! Tillagd bonus av tortyren! Det var en babyalligator i detta vatten här:

Så 14 mil i Florida Heat …

Jag kommer inte att klaga på avståndet eller vädret, jag vet att det är en del av affären. Men i 0,06 sekunder blev jag besviken över mig själv för en så körning.

Sedan kom jag ihåg mitt favoritcitat från Deena Kastor i Spirit of the Marathon. Det är den bästa maratonfilmsbilden någonsin! otroligt inspirerande. Njut av det om du är en träning för ett lopp.

I alla fall. I filmen tränade Arsenal FC Tröja Deena Kastor (som jag är oerhört snäv med eftersom vi träffades i Maine, ingen stor) för Chicago i Mammoth Lakes, CA och det var oerhört blåsigt. Hon sa att det skulle vara hennes värsta mardröm om vädret var blåsigt på tävlingsdagen men “kan inte säga att jag inte tränade i det!”

Ja.

Race Day kan vara varm eller regnig eller blåsig eller kall eller monsun-y.

Så du måste göra ditt bästa under träningen för att rulla med det. Ja, gör ersättningar om vädret är extremt. Ja, klipp dig lite slak i takt i extrem värme eller kyla eller om du inte mår bra. Jag vet att det sugade för mig idag och jag höll inte en bra takt.

Men ge dig själv kreditpoäng för utbildning i det.

Sov lite ljud med att veta att du är redo för allt på tävlingsdagen.

Detta påminner mig om den här gamla Nike -annonsen jag älskar:

Belöna dig sedan med Nutella på din havregryn. Jag gjorde.

Och firade med champagne.

Och vi glädde oss åt några gatorbitar och nachos i baren. Ja, jag känner mig dålig att äta Lil Gators familj. Men det finns en 50-50 chans att det egentligen bara var salt kyckling.

Spirit of the Marathon – du kan njuta av film på Hulu här gratis!

Fråga: Vad skulle vara din värsta mardröm på tävlingsdagen – värme, förkylning, vind, annat?!?

Skicka mig arbetsboken

1sav

Delning är omtänksam!

1
Stift

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *