Två galna nya upptäckter

Jag stötte på två galna nya matupptäckter idag. Jag gillar att prova ny mat?

Kan du antaga vad den allra första är? här är en bild:
Mina senaste videor

Covid 19 antikroppstest
Jag tog Covid19 -antikroppstestet. Här är exakt hur det gick såväl som resultaten!

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 19 sekunder

Bredvid
Golden Retriever tar inte sina piller!
02:19

leva
00:00
08:21
05:19

Har du antagit salt & pepparfava bönor? I så fall har du rätt!

Den andra upptäckten är inte lika galen, men jag är galen på det!

Kashi har en ny spannmål – bli mager skarp. Jag är konsumerad av många saker kashi, så även om jag lämnade min kashi spannmålskupong hemma (jag trodde att jag tog med mig mina kuponger, men det inte lyckades komma ihåg dem) var jag tvungen att ha det! Jag rippade allvarligt in i den här lådan så snart jag kom in i bilen.

Detta liknar Kashi Crunch – hur bättre det än. Det är inte lika svårt som dödligt för munnen (vi alla förstår att gå mager crunch är mördare hårt!). Jag älskar det. Ny besatthet hela vägen. Säg tack till dig Kashi?

Det enda ogynnsamma är det höga kalorivalet för 3/4C -servering. Deras andra Go Lean Crunch -spannmål har en 1 kopp serverande storlek med exakt samma kaloriantal. Mina andra Eats för dagen inkluderade en magnifik salladbar. Jag tror att den här behållaren indikeras som ett firande fack. Ha.

Och kakor? Kakor är en nödvändig ondska i mitt liv på sistone … Jag hade oerhört höga förväntningar på dessa kakor eftersom jag har sett dem i veckor och de var till försäljning idag. Men de var bara okej.

I andra nyheter hanterade min situation av Seltzer att rippa upp på metoden till min lägenhet eller lägenhet samt hösten överallt. Men jag tappade bara en?

Random Monica Fact: På senare tid har jag helt älskat dina kommentarer. Så många gånger under de senaste dagarna har jag checkat ut dina kommentarer samt högt angett “Ha!” (När de är roliga) eller “Awwww! Det är så sött!!” (När de är underbara och stödjande).

Tack ?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *