Julafton springer och äter och bär och lagar mat

Hej! God Jul!! Glad Hanukkah! Hur mår du? Firar ideal nu (men tar en paus från din familj som kontrollerar din telefon)? Handla som detta är ett arbetsmeddelande.

Här är en liten titt in i min julafton – den har varit full av att springa och äta och upprepa många sista minuten -ärenden och inpackning som dyker upp.
Mina senaste videor

Covid 19 antikroppstest
Jag tog Covid19 -antikroppstestet. Så här gick det och resultaten!

Fler videor

0 sekunder Fotboll Tröja av 5 minuter, 19 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 5
04:34

leva
00:00
08:21
05:19

Det har varit oerhört kallt på morgonen så jag stannade för att kontrollera Instagram och Facebook medan solen värmde upp allt innan jag sprang.

Jag gjorde varmt kaffe, iskaffe och gnista. Jag gillar många drycker.

Slutligen var jag modig nog att gå utanför i 12 mil. Det bra med vintern (åtminstone i SoCal) är de kallare temparna gör det lite mycket lättare att springa långt. Mina händer var kalla men det var inte oerhört dåligt efter en mil att värma upp.

Det var fantastiskt ut och det blev blåsigt lite senare på dagen och var så tydlig att du kunde se bergen i fjärran.

Jag sportade de nya hemska tröjestil Pro -kompressionsstrumpor för att fira julafton. Det här är en så rolig idé! Jag älskar deras semester och temastrumpor.

I går kväll gick jag ut på middag på en peruansk plats. Vi hade en intressant aptitretare av kall ostsås ovanpå potatisstycken. Det var bra, men inte vad jag förväntade mig med beskrivningen. Jag är dock nere för allt som involverar potatis.

Och jag har en tamale eftersom jag allvarligt vill ha dem idealiska nu! Tamales är den bästa säsongsmaten för mexikaner, eller åtminstone monikaner.

Idag efter min körning och ät kom jag igång på drift: Lasagna

Jag har faktiskt inte varit hemma till jul på flera år.

(Obs! Jag var tekniskt hemma den 25 december för 2 år sedan, men det var bara veckor efter Ben och jag var separerade och det var en riktigt grov, udda tid för mig. Så jag var ganska här och inte. Bara klargöra i Fall varje individ kommer ihåg den slumpmässiga semestern. Och jag vill dela att vissa år är grova men vi kommer igenom dem.)

I alla fall.

Jag har inte varit hemma till jul på år och allt jag vill äta är tamales. Men min mamma sa att de i allmänhet hade OD-ed på Tamales och ville ha något annat. Så det spratt i mitt huvud för att Portugals herrlandslag i fotboll Tröja göra lasagne och jag var oväntat på ett uppdrag. Jag tillbringade tid på att försöka hitta andra idéer, men var verkligen inställd på Lasagna av någon anledning.

Jag fattade ett beslut att göra Pioneer Woman’s Olympique Marseille Tröja Best Lasagna -recept. Det är lätt att följa och har ingredienser jag känner till. Dessutom är hon verkligen den bästa kocken/bloggaren/bagaren/rödhårig/kanelrulle -receptförfattaren (jag gjorde dem förra året och de var en stor hit).

Jag är verkligen extatisk över detta, men det gjorde ett mitt lilla kök till ett katastrofområde.

När köttet och nudlarna var gjort var det dags att montera! Jag tror att jag har gjort lasagne tidigare, men jag kommer inte ihåg säkert. Hmmm.

Jag lade ut alla nudlar per PW: s anvisningar och kom till stapling. Det var enkelt, men tidskrävande och rörigt. Tack och lov gick det bra och jag hade kul. Jag vill lära mig att göra några rätter som jag kan göra bra och människor gillar, jag hoppas att det här kan vara en av dem.

Jag har ingen bild av slutprodukten men pannan är oerhört tung. Vi ska baka det till middag imorgon.

Jag lindade också presenter. Det krävde lite inspiration i form av vodka och mango glittrande is.

I det jag bär nyheter … Jag öppnade mitt Tupperware med “vinterkläder” precis i tid!

Jag glömde absolut vad som fanns där. Jag hittade ett gäng tröjor som jag inte hade tänkt på på ett år och några semesterklänningar. Denna grundläggande röda klänning är oerhört smickrande, vilket verkligen är mitt enda krav innan jag bestämmer mig för att bära något.

Jag hoppas att Santa ger dig allt du någonsin har drömt om. Jag vill bara sova.

Fråga: Vad gör du den här semestern? Ser du din familj på julafton?

Skicka mig arbetsboken

46sav

Delning är omtänksam!

46
Stift

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

PostDela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *