Håll dig i formkörningsbälte studsar inte så bra som gäller allt

Hej! Idag har jag en snabb videoutvärdering av ett nytt löpbälte som är oerhört anmärkningsvärt samt en diskonteringsräntekod för att gå tillsammans med den.

Men Brasiliens herrlandslag i fotboll Tröja först … jag sprang (med ovanstående påpekade bälte) i morse i SoCal -regnet. Det är kyligt här! liksom regnig. Var är jag?
Mina senaste videor

Innan vi var Strangers Review
Innan vi var främlingar av Renee Carlino bokrecension.
Snabba tankar såväl som förslag för ljudböcker. Berättelsen, berättaren, utvärderingen samt mycket mer på A GELT LYST SERIEN.

Fler videor

0 sekunder av 9 minuter, 42 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 4
01:21

leva
00:00
08:21
09:42

Jag slog också Lax för att hämta Ben från flygplatsen. Webbtrafiken var bortom löjlig. Metodvägsmetod bortom. Jag vill inte ens återuppleva kaoset det var för att få honom.

Han hoppade ut ur bilarna och lastbilen för att dra denna gren ut ur gatan som en liten stor person. Det var mitt koncept så är jag en fantastisk person också?

Jag känner att om du måste fråga det är troligtvis ett “nej”.

Håll dig i form som kör co -bältesvideo samt rabatt

Jag har pratat med de fantastiska människorna på Stay i form som kör ett tag nu. De anger att deras körbälte är särskilt producerade människor med kurvor, som intresserade mig. Så jag gick med på att prova det.

Jag känner att en hel del löpande tillbehörsföretag gör en hel del olika produkter, men förblir i form gör bara att springa bälten. Det är allt. Förutom att de verkligen är stolta över att göra ett utmärkt bälte som har en hel del fickor såväl som området såväl som inte studsar. Jag använde allt vecka i Florida i så mycket som 10 mil åt gången.

Det är svårt att verkligen se exakt hur bra kompressionen är utan mycket mer visuell så jag gjorde en snabb video med bältet. Inspektera det med tanke på att jag ser ut som en konstig med ett löpande bälte …

Håll dig i form Running Belt Video Review

De stora människorna från Stay i formkörning använder RER -besökare en diskonteringsränta med kod: Upprepa

Bältet är $ 33,75 (med rabatten), vilket kan verka lite dyrt men jag använder ett löpande bälte varje gång jag kör för att hålla min telefon såväl som Chapstick. På längre kördagar packar jag det med många andra saker också (som pizza samt tidskrifter). liksom det fungerar också som ett hydratiseringsbälte. Jag bär normalt mitt körbälte i Irans herrlandslag i fotboll Tröja en vecka såväl som sedan tvättar det såväl som att hänga torr så att det kommer att vara för evigt.

I grund och botten tror jag att det är absolut värt det. Jag Kameruns herrlandslag i fotboll Tröja har använt andra bälten som studsade mycket tidigare såväl som det är oerhört frustrerande och distraherande att regelbundet behöva ändra tro när du springer. Förutom att de erbjuder en 60 -dagars pengarna tillbaka försäkring så om du får fel storlek eller inte är nöjd med det – kan du returnera den.

Kolla in Stay i Shape Running Co för mycket mer information om deras löpbälten samt färgalternativ. Använd diskonteringsräntekod: Upprepa

*Jag använder den lilla storleken på det löpande fotot och har också provat mediet (det är det i videon). Båda i form ganska bra som de inte studsar. Om du tar med dig en hel del tunga saker och inte bryr dig om ytterligare komprimering kan jag välja den mindre storleken om du inte är säker. Men du måste notera att när jag använde för att bära ett bälte som hade ett band kan du dra åt skulle jag dra åt allt metoden eftersom jag gillade att må bättre.*

Fråga: Exakt hur tar du med dig dina “saker” när du springer?

Denna publicering sponsras av Stay in Shape Running Co. Alla åsikter är mina egna.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *