Det är inte rättvist

Det är inte rättvist att jag får gå till två olika mässor i år – O.C. Fair (som jag gick till förra månaden) såväl som L.A. Regionmässan som jag gick till idag 🙂

Min mamma, lite syskon såväl som jag träffade mässan i eftermiddag. Min mamma checkade ut om ett specialerbjudande där om du tar med 5 burkar mat för att donera till LA Food Bank får du gratis.
Mina senaste videor

Jag fick ett covid-19-test
Att få ett Coronavirus -test – exakt hur det fungerar, hur det känns, min erfarenhet och mer. Jag fick det konventionella testet såväl som Ben fick det snabba testet Covid-19.

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 16 sekunder

Bredvid
Innan vi var Strangers Review
09:42

leva
00:00
08:21
05:16

En stor sak och en helt gratis biljett? indikation på mig.

Det är inte rättvist att min mamma lockade mig med Leeds United Tröja en kanelrulle inom några minuter efter att jag anlände. Jag tog två bitar, men var inte särskilt imponerad.

Det är inte rättvist att jag såg högt ut och låg ut för en bakad underbar potatis eftersom jag svor att jag såg dem Montpellier HSC Tröja ett år. Vi nöjde oss slutligen med att dela underbara potatisfries. Jag gillar verkligen bakad underbar potatis mycket bättre?

Mässan hade en riktigt bra dinosaurieutställning. Jag gillar fortfarande att upptäcka om dinosaurier.

Men det är inte rättvist att en av mina föredragna dinosaurier dör i utställningen.

Går “alla triceratops till himlen?”

Jag antar att det bara är rättvist att efter att ha rengjort mitt ljud köpte jag städaren. Den säljaren gjorde ett utmärkt jobb. Glittrande!

Det är inte rättvist att jag inte kan få en vitamix. Um, $ 500,00 för en mixer? Du borde ha mig fel med någon som inte bara spenderade alla sina kostnadsbesparingar över hela landet för andra gången på ett år … fortfarande, inte rättvis.

Det är inte rättvist att det enda vegetariska valet runt var falafel. Men jag gillar verkligen falafel så jag har det bra med det.

Det är inte heller rättvist att eftersom jag ville ha ett veggie -alternativ missade jag chansen att köpa en enorm fet korv. Jag slår vad om att det är väldigt fyllande. Stoppning.

Det är inte rättvist att mitt bit syskon insisterade på att få en friterad Twinkie …

Anledningen till att det inte är rättvist är, eftersom någon typ av matbloggförfattare som är värda sitt saltsocker förstår -den friterade Oreo är mycket bättre.

Uppenbarligen gillade han det.

Åtminstone detoxjuice såväl som vete torvskott som jag fick innan jag gick till mässan avbryter allt detta skräp rätt? Jag Vissel Kobe Tröja menar, om det inte är så är det bara inte rättvist …

Fråga: Gick du till din regionala mässa i år? Vad är det allra bästa du åt där?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *