Att köra Essential

visar sig att dagens tandläkare inte kommer att vara min sista. De lägger bara in en kortvarig krona idag och jag kommer tillbaka om två veckor. Roligt.
www.toothpastefordinner.com

När jag kom hem valde jag att välja Tysklands herrlandslag i fotboll Tröja en enkel 3 miler för att få mina tankar i ordning. Jag kan dock inte göra sena körningar längre – det blir alldeles för varmt här för det!
Mina senaste videor

Ansiktsmask för att springa eller gå utanför tips
Ansiktsmaskförslag för att springa eller gå utanför under Coronavirus -utbrottet. Måste du bära en ansiktsmask och bästa alternativ för löpare.

Fler videor

0 sekunder av 7 minuter, 15 sekunder

Bredvid
4 minuters stående kärnträning för löpare
04:31

leva
00:00
08:21
07:15

Innan jag lämnade band jag mitt väsentliga i mina snören. Jag brukade ha en skosticka, men det kan studsa om det finns för mycket i den eller en ensam nödvändig kan falla ut. Så nu har jag ett särskilt viktigt med min löputrustning och knyter den i mina snören. Ingen snygg sko ficka behövs!

Efter körning behandlade jag mig själv till en sonisk hink ‘o dryck. Kärlek. Sedan drack jag några av Ben. hört talas om man kontra mat? Tja, jag borde vara i “kvinna kontra drycker”

Lunch var en enkel äggsalladsmörgås och sallad.

Ätit utanför med ett datum varför han tog den rosa placemat Belgiens herrlandslag i fotboll Tröja som jag aldrig kommer att veta.

Fråga: Vad är det slut med dina nycklar när du väljer en körning eller promenad eller cykel?

Skicka Kroatiens herrlandslag i fotboll Tröja mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *